Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Wil jij je theoriecursus in een dag halen ga dan naar scootertheorie

Wil jij je theoriecursus binnen 1 dag halen zonder eerst te leren? Hoe doe je dat dan nou vraag jij je af? Je kan bij scootertheorie meerdere theoriecursussen aanvragen voor verschillende voertuigen. Je kan een theoriecursus aanvragen voor de scooter, auto en bromfiets. Het enige wat scootertheorie vraagt is om de borden te leren voor je theoriecursus en als je dat weet dan is de slagingskans al zo een 50 procent meer dan dat iemand niet de theoriecursus doet. Wat gebeurt er allemaal bij de theoriecursus? scooter theorie die laat je allemaal situaties leren over wat je allemaal op welk moment moet gaan doen op de weg en ze helpen je met je inzicht op de weg.

Wat doen ze allemaal bij de theoriecursus?

Bij de theoriecursus laten ze een paar mensen per week/maand naar het CBR gaan en die kijken wat de vragen zijn bij de toetsen. Zo kan scootertheorie kijken wat voor vragen het CBR ongeveer gaan vragen bij de volgende toets die jij dus dan gaat maken. Ze leren je dus over inzichten en over andere dingen om je zo snel mogelijk te laten slagen wel in maar een dag. Het enige is de verkeersborden leren en wie wilt dat niet dan doen?

Is het echt maar in een dag?

Ja de theoriecursus is maar in een dag. De plekken waar ze gevestigd zijn die zijn allemaal dichtbij het CBR dus je kan er zelfs even naartoe lopen als je wilt. In de ochtend heb je de cursus en in de middag de toets. Je doet dit expres in de ochtend, zodat je alles nog goed in je hoofd hebt en weinig tot geen fouten gaat maken bij de theorietoets. Ga naar scooter theorie en meld je aan.