Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Je auto theoriecertificaat haal je makkelijk samen met Gelijk Geslaagd

Lekker rondrijden in ’t Groene Hart in jouw eigen auto, is dat een droom van jou? Ben je samen met je rijinstructeur al hard aan het oefenen om deze droom in vervulling te laten gaan? En ga je zo lekker dat je zelfs bijna mag gaan afrijden? Wat goed zeg! Heb je alleen inmiddels stress gekregen omdat je voor het afrijden je theorie certificaat nog behaald moet hebben? Geen zorgen en geen stress! Wij, Gelijk Geslaagd, kunnen jou op een perfecte manier helpen met onze theoriecursus in Alphen aan den Rijn.

Zie je op tegen dagenlang in je eentje blokken boven de theorieboeken maar heb je ook geen zin om meerdere dagen een theoriecursus te komen volgen? Dat hoeft ook helemaal niet! Met ons ben je binnen 1 dag klaar. Echt in 1 dag? Ja echt! Zo kort hebben wij nodig om ervoor te zorgen dat jij echt alle theorie kent. En nog leuker, je kan zelfs dezelfde dag het CBR examen maken!

Zie jij dit wel zitten maar vraag je je wel af of het echt wel kan om in 1 dag alle theorie te leren én te slagen voor het examen? Dat snappen we. Maar met onze theoriecursus, die zeer slim in elkaar zit, gaat dit gewoon lukken. Onze unieke lesmethode en handige trucjes hebben al meer dan 15.000 cursisten laten slagen voor het examen, in 1 keer. Ben jij de volgende die in 1 keer slaagt?

Verschillende locaties

Woon je dichter in de buurt van Gouda? Dan kan je met de theoriecursus Gouda mee komen doen. In alle delen van het land kan je onze theoriecursus komen volgen, wij hebben veel locaties tot onze beschikking.

Ook als je nog niet begonnen bent met autorijlessen kan je alvast je theoriecertificaat halen en mee komen doen met onze eendaagse theoriecursus. Vanaf de leeftijd van 17,5 ben je welkom bij ons, dit is namelijk de minimale leeftijd om examen bij het CBR te mogen doen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar nodig, genoeg tijd dus voor je autorijlessen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/