Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Waar kun je het beste Poppy-producten kopen?

Vrachtwagenchauffeurs van over de hele wereld zijn fan van Poppy Grace Mate-luchtverfrissers. Maar wist je dat je ook een Poppy-geurhanger aan je spiegel kunt hangen? Zo’n hanger biedt een sterke geur en een mooi design en is dan ook dé ideale toevoeging aan elke vrachtwagen. Naast verschillende soorten luchtverfrissers biedt Poppy ook nog andere gadgets, zoals verlichting voor je vrachtwagen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil jij weten waar je het beste een Poppy-luchtverfrisser kunt kopen? Ontdek het in dit artikel.

Waarom is een Poppy-luchtverfrisser ideaal voor je vrachtwagen?

  • Gemakkelijk op je dashboard te plaatsen;

  • Duurzaam: werkt 3 tot 6 maanden lang;

  • De geurintensiteit is naar eigen voorkeur instelbaar;

  • Je vrachtwagen ruikt altijd heerlijk fris;

  • Groot assortiment met verschillende geuren.

Hoe is Poppy Grace Mate ontstaan?

Poppy Grace Mate zag in de jaren zeventig in Japan het levenslicht. De groei van het aantal autobezitters rond die tijd droeg bij aan de populariteit van het merk. De eerste Poppy-luchtverfrisser werd door DIA Chemical ontwikkeld en kwam in 1987 uit. Sindsdien heeft Poppy Grace Mate zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op de internationale markt. Het merk is vooral populair onder vrachtwagenchauffeurs.

In welke winkel vind je Poppy-producten?

Truckjunkie is dé plek waar je moet zijn voor al je Poppy Grace Mate-producten en voor andere truckaccessoires, zoals verlichting, bekleding en een luchthoorn 12v of 24v.

Bij Truckjunkie worden alle bestellingen veilig aan huis geleverd. Je hebt ook de mogelijkheid om je aankopen op te halen bij de fysieke shop, waar je een leuk fotomoment kunt plannen met het Truckjunkie-logo. Zo’n foto is ideaal voor Instagram en maakt al je concullega’s jaloers. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw Poppy-producten bij Truckjunkie.