Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Veilig bestanden versturen via internet

De digitale wereld is niet meer weg te denken uit ons leven. Zeker op het werk kunnen we haast niet meer zonder de computer en onze mobiele apparaten. Voor het delen van bestanden is het internet een echte uitkomst, maar hoe zorgt u er nu voor dat de gegevens op een succesvolle en vooral ook veilige manier bij uw collega’s of medewerkers aankomen? Een goede en betrouwbare filesharing website kan daar bij helpen. Hier kunt u, waar en wanneer u maar wilt, veilig bestanden versturen en delen met anderen. Vervolgens krijgen zij een unieke, beveiligde code waarmee ze uw documenten op een volledig secure manier kunnen downloaden.

 

Waarom kiezen voor een externe website?

Door uw documenten te uploaden naar een goed beveiligde externe website voor filesharing kunt u ze probleemloos en snel met anderen delen. De site zorgt ervoor dat zowel het uploaden aan uw kant als het downloaden aan de kant van de ontvangers soepel verloopt.

Dankzij een extreme beveiliging vanuit de website wordt voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot uw bestanden. Dit betreft zowel tekstdocumenten als foto’s en videobeelden. U bepaalt helemaal zelf wie de bestanden kunnen openen en ophalen en houdt dus altijd de volledige regie in eigen handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zelfs de meest gevoelige informatie uit uw bedrijf en kunt u nog efficiënter werken. Door te kiezen voor veilig bestanden versturen kunt u uw onderneming op de meest moderne manier beschermen.

 

Is het delen van bestanden altijd en overal mogelijk?

Het mooie van een goede filesharing website is dat u er alleen maar een passend apparaat (tablet, smartphone, laptop of vaste computer) en natuurlijk een goede internetverbinding voor nodig heeft. Vervolgens kunt u op ieder moment inloggen en waar ook ter wereld toegang krijgen of geven tot uw persoonlijk documenten. Ook wanneer u voor een zakenreis in een ander werelddeel bent, staan uw files op ieder moment tot uw beschikking. Goed beveiligd en altijd bereikbaar. Wilt u ook veilig bestanden versturen via internet? Let dan goed op de verschillende aanbieders en kies voor een filesharing website met het hoogste beveiligingsniveau. Op deze manier kan de potentieel gevoelige informatie van of over uw bedrijf nooit in verkeerde handen komen. Verstrek de inlogcodes ook uitsluitend aan bevoegde personen die uw vertrouwen genieten.