Mijnwereldverhaal
Image default
Woningen

Goedkoop wonen in Spanje

Heeft u altijd al willen wonen in Spanje regio Valencia?

Mischien is dit wel het juiste moment om te emigreren. Momenteel is er veel aanbod aan woningen langs de Spaanse kust en zijn de prijzen laag. U koopt in de regio Valencia al een vrijstaand huis op 300m2 grond met 5 slaapkamers en een zwembad. Daarnaast is het leven in Spanje een stuk goedkoper dan in Nederland. Een heerlijk dagmenu op een zonnig terras aan het strand kost gemiddeld 6,50 euro.

Op de website van MooiCastellon.nl vind u een ruim aanbod woningen nabij Valencia. De meeste staan in Puerto de Sagunto en Canet. Beide stadjes zijn zeer bekend onder de Spaanse badgasten. Ieder weekend komen mensen vanuit Madrid, Valencia en uit de bergen hier heen om een heerlijke strand dag te hebben met het gezin.

Het echte spaanse leven

Het voordeel van deze stadjes is dat het er nog echt Spaans is. Dus indien u van het echte ouderwetse Spanje houdt zit u hier zeker goed. Sagunto heeft slechts 40000 inwoners en is gelegen op 20 auto minuten van Valencia airport. Er rijdt een trein vanuit Sagunto naar zowel het vliegveld als centrum Valencia en vanuit Valencia kunt u de nieuwe snelle trein nemen naar bijvoorbeeld Madrid waar u dan 2 uur later aankomt.

De regio Valencia staat bekend om de heerlijke paella, gastvrijheid en de vele sinasappelplantages. Bij aankoop van een woning wordt u van het begin tot het einde begeleidt door een Nederlandstalige makelaar. Daarnaast werken wij samen met advocaten en juristen zodat we zeker weten dat al het papierwerk netjes en volgend de (Spaanse) regels wordt afgerond. Dit om alle misverstanden en problemen te voorkomen. Uw droom moet tenslotte werkelijkheid worden.

Wilt u meer weten over het kopen van een huis in de regio Valencia, kijk dan eens bij www.mooicastellon.nl

https://www.mooicastellon.nl