Mijnwereldverhaal
Image default
Woningen

Wat is een NVM makelaar?

Als je op zoek gaat naar meen makelaar om bijvoorbeeld je huis in Roermond te koop te zetten. Kun je het beste kiezen voor een NVM makelaar?

 

Maar wat is een NVM makelaar nou precies?

 

De NVM is de grootste brancheorganisatie in de makelaardij met meer dan 120 jaar ervaring. Als je een huis gaat kopen of verkopen, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Als u kiest voor een NVM-makelaar, kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een NVM-makelaar is niet zomaar een makelaar.

 

Waarom zou je voor een NVM makelaar kiezen?

 

 

Een NVM makelaar kan ook fungeren als een verkoopmakelaar of als aankoopmakelaar.

NVM-makelaars kunnen een adviserende rol spelen in het verduurzamen van je woning.

NVM-makelaars (aankoopmakelaars) kent de lokale woningmarkt als de binnenkant van zijn broekzak. Hij heeft daarmee uitstekend zicht op de woningen die te koop komen te staan op[ de markt.

Een NVM-makelaar heeft verder ook nauw contact met een afzetmarkt. Niet alleen via funda, maar ook als je een moeilijker te verkopen huis hebt kan een makelaar enorm  goed helpen.

NVM-makelaars kunne  je advies geven over hoe jij je huis zo duurzaam mogelijk kan maken. Dat is belangrijk voor nu en voor in de toekomst.

Ze zijn deskundig en kunnen je advies op maat geven! Daarnaast weet je ook nog eens zeker dat je het juiste bedrag betaalt en/of ontvangt als je een huis verkoopt of koopt. Je documentatie wordt volledig uit handen genomen.

 

Alle NVM-makelaars kennen de juridische haken en ogen van de woningmarkt.

https://vancromvoirt.nl/koopwoning-roermond/