Mijnwereldverhaal
Image default
Mode en Kleding

Wat moet je niet vergeten als je met je baby op stap gaat

Wat moet je niet vergeten als je met je baby op stap gaat

Even snel de deur uit is niet meer aan de orde als je een baby hebt. Je moet alles voorbereiden en het is belangrijk dat je altijd alles bij de hand hebt voor je baby.

Als je met je baby op stap gaat dan kun je dus eigenlijk niet zonder tas. Je hebt hele leuke en handige tassen die je mee kunt nemen als je met je baby op stap gaat. Deze hebben handige vakken zodat je alles netjes georganiseerd mee kunt nemen. Je hiervoor ook een rugtas kopen. Dit vinden vooral de sportievere mama’s onder ons een ideale oplossing.

Een handige tas als je met je baby op stap gaat

Ondanks dat er tegenwoordig hele leuke luiertassen te verkrijgen zijn, vinden veel mama’s het leuk om toch een iets modieuzere tas te dragen.
Of dit altijd handig is als je met een baby op stap gaat ligt aan verschillende dingen. Denk aan je eigen vervoer bijvoorbeeld. Heb je een auto bij je of ga je met de fiets of het ov?

Wat ook nog van invloed kan zijn op de tas die je meeneemt, is de leeftijd van je baby. Moet je nog flessen of potjes mee, of is die fase alweer voorbij? Een iets oudere baby zou ook kunnen volstaan met clutch bijvoorbeeld. Helemaal leuk als je er graag modieus bij wil lopen.

Het klinkt misschien gek, maar de schoolhandtassen zijn enorm handig voor je babyspullen. Ze zijn ruim genoeg voor al je spullen en beschikken over verschillende vakken.

Modieus met je baby op stap

Luiertassen zijn erg leuk en tegenwoordig zijn er ook zeker luier tassen te vinden waarmee je echt voor de dag kunt komen. Toch zijn de luiertassen soms nog aan de kleine kant voor als je bijvoorbeeld voor een hele dag spullen mee moet nemen.

Reis je met het openbaar vervoer en ga je een hele dag weg? Dan is de schoolhandtas zeker een optie voor je. Een grote rugtas kan ook ideaal zijn als je langer met je baby op stap gaat.

Maak een dag van tevoren een lijst met spullen die je mee moet nemen voor je baby zodat je zeker weet dat je niks vergeet. Natuurlijk denk je aan luiers, babydoekjes en eventueel voeding voor je baby. Vergeet schone kleding en een plastic zakje voor de eventuele vuile kleding niet!