Mijnwereldverhaal
Image default
Mode en Kleding

Slavenarmband kopen online

Zelfs als je eigenlijk niet van sieraden houdt heb je vast wel ergens een slavenarmband in huis. Dit sieraad is zo veelzijdig, zo praktisch en zo mooi dat het voor iedereen geschikt is. In de Romeinse tijd werden slavenarmband al rijkelijk versierd met prachtige decoraties. Ooit was een slavenarmband een manier om slaven te onderdrukken, nu is het juist een symbool om jouw karakter te laten stralen!

 

Zoveel soorten slavenarmband

Hoewel het één categorie betreft zijn er zoveel verschillende types slavenarmband, eigenlijk teveel om op te noemen. Naast materiaal kan de stijl ook compleet anders zijn, de prijzen variëren ook sterk. Laten we enkele bijzondere stijlen die we tegenkwamen in de webshop eens uitlichten:

 

Gold plated slavenarmband

Gold plated is Engels voor Verguld, er zit dus een echt laagje goud om de armband. Vaak is dit 18K, puur goud is 24K maar dat is te zacht om te gebruiken in complexe sieraden die je elke dag kunt dragen.

 

Zilveren slavenarmband

Een slavenarmband van zilver worden vaak aangeduid als 925 Sterling Zilver. Dan weet je dat je goede kwaliteit kiest, de prijzen vallen reuze mee. Je kunt overigens ook kiezen voor een stalen slavenarmband. De kleur is nagenoeg gelijk, de prijs ligt een stuk lager. Stalen slavenarmbanden zijn vaak wat stoerder qua design.

 

Gothic en Punk slavenarmband

Dit soorten slavenarmband zijn opvallend en met veel oog voor detail vormgegeven. Hier worden vaak glanzende en donkere materialen gebruikt, de term “Steampunk” wordt hiervoor ook vaak gebruikt. Dit type slavenarmband is ideaal voor stoere dames die normaal gesproken niet zo van sieraden houden.

 

Slavenarmband met steentjes

Voor een luxe gelegenheid zijn er slavenarmbanden met prachtig ingelegde steentjes. Dit kunnen diamanten zijn maar die zijn erg duur. Met kristallen en andere steentjes kun je vaak hetzelfde effect bereiken maar dan veel goedkoper. Kijk niet alleen naar de steen maar naar het complete design, je kunt goedkoop een luxueuze slavenarmband kopen.

 

We hebben met deze soorten slavenarmband pas een klein tipje van de sluiter opgelicht. Bekijk zelf alle slavenarmbanden in de collectie. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid in stijlen. Voor elke gelegenheid is er de geschikte armband te vinden, met de prijzen online kun je er gerust twee bestellen!

http://www.ikbensieraden.nl/armband-kopen/