Mijnwereldverhaal
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een goede bikini

De voordelen van een goede bikini

 

Een vrouw gaat natuurlijk niet op vakantie zonder haar bikini. Logischer, want anders kan ze niet zwemmen. Toch zien we vaak dat het ook echt niet bij maar één bikini blijft, maar het er vaak meerdere zijn. Als we dan vragen wat de reden is, dan worden we vaak als man stomverbaasd aangekeken alsof ze willen zeggen; ‘begrijp je dat niet ofzo’? Logisch, want veel vrouwen willen er natuurlijk niet alleen ‘s avonds mooi bijlopen, maar natuurlijk ook overdag op het strand. En laat dat nu juist de plek zijn waar je gedurende de gehele dag een bikini draagt. Dan kan het natuurlijk niet zo zijn, dat je als vrouw 3 dagen in dezelfde bikini loopt. Genoeg reden dus om ervoor te zorgen dat je er een paar meer in de koffer stopt. Dus vraag jij je af wat het voordeel is van meerdere bikini’s, dan is dit artikel een must read voor je.

 

Zorg voor ondersteuning

 

Iedere vrouw die een bikini draagt, heeft vroeg of laat wel eens last van de borsten. Wanneer je rustig aan het strand of het zwembad ligt, dan zal het vaak nog wel meevallen, maar wanneer je actief bezig bent, kan dit door het vele bewegen zorgen voor gevoelige borsten. Om je een idee te geven welke verschillende soorten bikini’s en ook bh’s er eigenlijk wel niet allemaal zijn, is het aan te raden eens een kijkje te nemen op sportbh.nl. Hier vind je een enorm aanbod aan allerlei soorten verschillende bh’s. Van een anita bh tot een sport bh, je vindt het er allemaal! 

 

Extra volume

 

Door het dragen van een goede bikini, kun je er ook voor zorgen dat het lijkt alsof je extra volume hebt. Waar je namelijk vaak met een bh schouderbandjes hebt, is dit bij een bikini vaak een strik in de nek. Naarmate de tijd vordert, zal deze strik vaak steeds iets losser gaan zitten. Dit leidt ertoe, dat je borsten meer gaan hangen, waardoor het volume minder wordt. Je kunt dan twee dingen doen, je kunt ervoor kiezen je strik iedere keer aan te trekken, maar je kunt ook gewoon kiezen voor een bikini met schouderbandjes.

 

Hoeft niet duur te zijn

 

Veel vrouwen hebben het idee dat een goede bikini duur moet zijn. Toch is dit absoluut niet het geval. Het enige wat belangrijk is, is dat jij je bikini goed vindt zitten en er normaal mee over het strand kunt lopen of een duik mee kunt nemen in het zwembad. Je zit er natuurlijk niet op te wachten, dat wanneer je een duik neemt, je bikini topje een paar meter verder ligt.