Mijnwereldverhaal
Image default
Tweewielers

Jet helm kopen online

Wil je online goedkoop een jethelm kopen? Dan ben je hier aan het goede adres! Nee, we verkopen op deze pagina geen scooter helmen, we geven je wel informatie over de keuze van de beste en goedkoopste scooter helm. Een jethelm kopen is niet zo ingewikkeld, je moet wel een paar belangrijke zaken weten.

 

1. Wat is een jethelm?

Een jethelm wordt ook wel een pilotenhelm genoemd, in tegenstelling tot de integraalhelm en de systeemhelm is er geen beschermende beugel bij het gezicht. Dat is iets minder veilig, het is wel een comfortabele helm om te dragen. Met name bezitters van een retro scooter zoals een Vespa zie je vaak een jethelm bestellen.

 

2. Kan ik online een goede jethelm kopen?

Jazeker, online een jethelm kopen is niet alleen goed, het is ook nog eens goedkoop. Je moet er wel rekening mee houden dat je de helm bestelt bij een Nederlandse winkel, die gekeurde helmen verkoopt met garantie. Ook moet je een helm uitzoeken met de juiste hoofdmaat. Bestel jouw jethelm online bij een winkel die ook de juiste informatie geeft over de maten, neem anders contact op met de winkel.

 

3. Ik wil een tweedehands jethelm kopen, is dat verstandig?

Het korte antwoord is “nee, dat is niet verstandig”. Het langere antwoord is dat je niet aan de buitenzijde kunt zien of de helm aan de binnenzijde is beschadigd. Een haarscheurtje kan van grote invloed zijn op de integriteit van de binnen- en buitenschil. Breng jouw veiligheid niet in gevaar door een paar tientjes te besparen.

 

4. Moet ik voor een snorscooter ook een jethelm kopen?

Als jouw scooter niet sneller rijdt dan 25 km/u hoef je geen helm te dragen, het mag uiteraard wel. Als het regent kan een helm dragen erg handig zijn, het biedt ook meer veiligheid op een glad wegdek. Dan is een jethelm kopen ideaal. Je rijdt niet zo snel, je wilt een helm die je snel op- en af kunt zetten, en toch veiligheid en comfort biedt. Nou, dan is een jethelm kopen een heel goed idee.

 

Kijk zelf maar eens in de online winkel voor het ruime assortiment aan jethelmen en andere soorten helmen voor jouw veiligheid. Zo geniet je nog meer van jouw scooter!

https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/