Mijnwereldverhaal
Image default
Aanbiedingen

Hoe u uw leven drastisch kunt verbeteren in twee eenvoudige stappen

Kunnen een paar lieve woorden of een kleine glimlach op een of andere manier een verschil maken in iemands leven? Als je naar iemand lacht en hij lacht terug naar jou, kan dat misschien zijn humeur veranderen zoals een leuke pretparken nederland kan? Zou het ook je humeur veranderen? Er zijn zoveel verschillende manieren waarop we anderen kunnen helpen en sommige zijn slechts kleine gebaren. Als we allemaal een bewuste poging zouden doen om elkaar te helpen en vriendelijker voor elkaar te zijn, denk dan eens na over wat voor een prachtige wereld dit zou kunnen zijn.

Hoeveel moeite kost het om vrolijk te zijn?

Het verbaast me altijd hoeveel mensen er langs me heen lopen zonder me op enigerlei wijze te erkennen. Hoeveel moeite kost het om hallo te zeggen of te knikken met je hoofd of te glimlachen naar iemand? Een paar mensen zullen zelfs wegkijken als ze je zien aankomen.

Als je glimlacht, hallo zegt of iemand erkent, voelt de ander zich niet alleen beter, maar je voelt je ook beter. We zijn allemaal universeel verbonden, en wanneer deze verbondenheid wordt genegeerd, vervreemdt u zich. We beseffen niet dat deze kleine connecties met andere mensen ons ervan weerhouden om ons zo alleen te voelen in deze wereld. We voelen een verwantschap met het menselijk ras en het universum elke keer dat we ons met iemand verbinden.

Hoe zorgt u ervoor om waarde te creeeren voor anderen?

  • Maak een doel dat je elke dag zoveel mogelijk mensen erkent. Er zullen er een paar zijn die misschien niet tegen je spreken, maar je hebt het tenminste geprobeerd. Begin gesprekken in de winkel of de bank als je in de rij staat – negeer geen mensen als je vlak naast ze staat. Maak de verbinding! Het zal uw gevoel van eigenwaarde verbeteren en u een gelukkiger persoon maken.
  • Probeer kleine dingen te doen voor anderen – Als u zichzelf goed wilt voelen is afvallen ook een goede manier om postief in het leven te staan. Mocht u dit al vaker geprobeerd hebben maar is het niet gelukt, dan is het eenigste wat ik kan zeggen houd vol en er is genoeg hulp bij snel afvallen die geboden wordt. Daardoor haal je snel je doelen en het belangrijkste, dit straal je uit naar andere om je heen.
  • Als iedereen zich zou inspannen om deze connecties te maken, zou dat de wereld veranderen. Doe jouw deel en zet je in om met anderen in contact te komen. Het zal je leven en dat van anderen verbeteren. Begin vandaag nog!


 

 

https://ticketforsale.nl/