Mijnwereldverhaal
Image default
Vakantie

In Kroatië naar de camping

Wij Nederlanders kijken graag over onze grenzen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vakantiebestemmingen. Kroatië is redelijk recent ontdekt als vakantiebestemming. Door je vakantie door te brengen op een camping in Kroatië heb je alles wat je van een vakantie verlangt: de zee en het strand zijn vlakbij, je kunt cultuur snuiven als je daar zin in hebt en de natuur nodigt uit tot eindeloze wandelingen, picknick en Insta-worthy momenten.

Meer dan Istrië

Istrië is de bekendste vakantieregio in Kroatië. Als je hier op de camping staat, ben je eigenlijk in twee landen tegelijk. De regio wordt namelijk sterk beïnvloedt door Italië. De Kroaten hebben aan de Italiaanse cultuur een heel eigen draai gegeven, waardoor vakantie op Istrië een bijzondere ervaring is.

Kroatië is echter veel meer dan Istrië alleen. Wat dacht je van de 1800 km lange kust, waar altijd wel een plekje op het strand te vinden is. Of het eiland Krk, ook bekend als het Gouden Eiland. Als je op dit Kroatisch eiland een camping uitzoekt liggen de machtige bossen, de rotskusten en de prachtige baaien te wachten om door jou ontdekt te worden. Ook onder water valt veel te zien. Ga lekker een dagje snorkelen of duiken.

Liever luieren? Kies dan een camping in Kroatië met zwembad. Altijd fijn!

Camping in Kroatië boeken

Wil je een camping in Kroatië boeken? Kom dan naar glampings.nl voor een overzicht van alle Kroatische kwaliteitscampings. In een paar klikken regel je jouw verblijf in één van de luxe kampeeraccommodaties die Kroatië rijk is.