Mijnwereldverhaal
Image default
Vakantie

Glamping aan het water

Hoe ziet de perfecte vakantie er uit? Is het een korte break in eigen land, of een langer verblijf elders in Europa? Wordt je vakantie gekenmerkt door ontdekkingen en outdoor activiteiten, of juist door rust en ontspanning? Wil je het liefst een bijzondere accommodatie, die avontuurlijk voelt, of zoek je juist liever het comfort op? En hoe ziet de omgeving eruit?

De kans is groot dat je het eigenlijk allemaal wel wilt. En, nu we toch bezig zijn, waarschijnlijk speelt water ook een rol in je perfecte vakantie. Een zwembad, uiteraard, maar ook kronkelende beekjes, watervallen, de golven die stukslaan op de branding. Dat hoort er toch allemaal bij?

Met een glamping aan het water is het mogelijk om al die elementen in één vakantie samen te brengen. Glamping is een vakantievorm die elementen van een vakantiehuisje combineert met het gevoel van kamperen. Je ervaart het echte campingleven, omdat je verblijft op een goede camping, maar dan wel met de weelde en het comfort die je verwacht van een vakantiehuis, een B&B of hotel.

Vanaf de glamping kun je alle kanten op. Natuurlijk kun je de faciliteiten van het vakantiepark gewoon gebruiken, maar je bent ook vrij om de omgeving te verkennen. En wat het water betreft, de keuze is uitgebreid. Bij de ene glamping nodigt een riviertje je uit voor een kanotochtje, bij de andere glamping aan het water kijk je vanuit je verblijf uit over een meertje. In Friesland of Zeeland kun je zelfs je boot in je eigen achtertuin aanmeren!

Veilig je vakantie boeken

Voorkom dat je vakantie in het water valt en boek jullie glamping aan het water via je betrouwbare partner Glampings.com. We houden scherp in de gaten of de glampings aan het water leveren wat ze beloven, waardoor jullie met een gerust hart je vakantie kunnen boeken. Boeken en betalen gaat gewoon via de site. Je regelt het in een paar minuten. Daarna is het alleen nog maar een kwestie van inpakken. Vergeet je zwemspullen niet!