Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Kinderpaintball

Vorige week waren wij bij paintball centrum De Unit voor een feestje, daar konden wij kinderpaintball doen. Mijn zusje was jarig en had haar feestje gegeven bij een centrum in Gelderland met de naam De Unit. We waren met een groot groep mensen en hebben samen paar uur paintball gedaan. Daarvoor waren we naar een restaurant in de buurt. We hebben Italiaans gegeten. We hebben super lekker gegeten eigenlijk en het was inderdaad heel gezellig de hele avond. Ook bij de paintballen centrum waren we goed ontvangen en hebben we echt een feest van gemaakt. In mijn blog leg ik graag uit hoe ik dat ervaren heb op het feestje en wat ik van De Unit vond.

 

Feestjes bij De Unit

Er zijn veel soorten feestjes bij De Unit. Ze hebben van het standaard arrangement veel soorten zoals basis, super, extra, extreme etc. Daarnaast is er een feestje voor kinderen aanwezig, en een vrijgezellen feest. Kinderen kunnen ook niet alleen paintballen, maar ook airsoft doen bij De Unit. Verder was de locatie echt heel tof. Het was mogelijk om indoor en outdoor te spelen en alle groepen vanaf 6 personen spelen allen op een arena, zonder onbekenden. Bij de feestjes is het mogelijk om drankjes of eten erbij te reserveren. Bij ons op het feestje hadden wij drankjes besteld en hadden we 2 uur lang paintballen. Daarnaast konden we 1 uur uitrusten en in die een uur lekker een drankje doen en bijpraten.

 

Paintball ervaring

Ik heb goede paintball ervaringen opgedaan bij De Unit. We kwamen wel met een paar blauwe plekjes thuis gekomen, maar hebben het wel super gezellig gehad. Voor feestjes zou ik paintballcentrum De Unit zeker kiezen. Paintball is iets wat iedereen leuk en gezellig zou vinden en is zeker een aanrader voor een leuke feestje.

 

Mocht je dus ook een kinderfeest willen organiseren met kinderpaintball? Ga naar de website van paintballcentrum de Unit voor meer informatie!