Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Touringcar huren

Van de week was ik een schoolreisje touringcar huren op internet. Ik ben een lerares op een basisschool en wij gaan binnenkort met de kinderen op een school reisje. Kinderen hebben natuurlijk veel zin in, omdat wij naar een hele leuke plek gaan. We gaan namelijk met zo’n alle naar Efteling in Eindhoven. De kinderen mochten kiezen tussen drie verschillende locaties, namelijk: de Efteling, dierentuin in Blijdorp of een museum. De meeste kinderen, eigenlijk bijna alle kinderen hadden gekozen voor de Efteling. Dat was eigenlijk ook de locatie die ik stiekem wilde. De Efteling is gewoon een locatie, een pretpark die voor alle leeftijden super leuk is. Iedereen vermaakt zich prima daar en het is gewoon heel gezellig. Nu gaan we dus over twee weken weg een dagje en hebben een touringcar nodig. Dat was ik ook op zoek naar op Google van de week.

Touringcar huren voor schoolreisje

Wij moeten voor twee klassen basisschool kinderen touringcar huren voor schoolreisje. Het is belangrijk om een goede bedrijf te vinden, die veiligheid bovenaan zet. Het zijn namelijk basisschool leerlingen die misschien of gaan huilen, of vervelend gaan doen, en daar kun je niets aan doen. maar wij hebben wel een betrouwbare bedrijf nodig en vooral bestudeer. Op internet zijn er veel bedrijven die transport bieden aan mensen en waar je eventueel een bus of een car kan huren, hangt van de aantal mensen je wilt vervoeren.

Noot.nl

Bij noot.nl heb ik het beste bedrijf gevonden voor touringcar huren. De website zat er heel netjes uit en had veel informatie over bussen en touring car huren. Wij hebben voor noot.nl gekozen omdat zij 40 jaar ervaring hebben en ook vooral met kinderen en school reisjes. Ook veel klanten gingen ons door en zijn heel tevreden met het bedrijf.

Noot.nl voor uw bus of touring car!