Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Loungeset teakhout

Wanneer uw tuin in de zomer weer volop in bloei staat, dan wilt u hier optimaal van kunnen genieten. U brengt veel tijd in de tuin door en wilt lekker kunnen ontspannen. De beste manier om dit te doen is op een mooie loungeset voor in de tuin. Bij De Teakspecialist hebben we volop keuze in prachtige loungesets in vele soorten, maten en modellen. Al onze loungesets zijn gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Dit is niet alleen mooi, maar ook stevig en duurzaam, zodat u jarenlang plezier heeft van uw teak loungebank.

Teakhout van kwaliteit 

Bij De Teakspecialist vindt u een groot assortiment aan tuinmeubelen, allen gemaakt van de beste kwaliteit teakhout. Al onze tuinmeubelen importeren wij vanuit Indonesië. We zijn dicht betrokken bij het gehele proces, waardoor de kwaliteit streng in de gaten kan worden gehouden. Teakhouten tuinmeubelen vergen bijna geen onderhoud en zijn bestand tegen weersinvloeden. U kunt ons assortiment teakhouten tuinmeubelen komen bekijken in onze showroom in Naarden, maar alle meubelen zijn ook online te verkrijgen. Onze teakhouten tuinmeubelen zijn altijd op voorraad en kunnen dus direct geleverd worden.

Kies uw tuinbank

Naast een loungeset voor in uw tuin, bent u misschien ook op zoek naar ander tuinmeubilair. Daarom kunt u bij ons terecht voor prachtige teakhouten tuintafels en stoelen, maar ook voor tuinbanken van teakhout bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben tuinbanken in verschillende soorten en maten. U kunt altijd een tuinbank vinden die perfect in uw tuin past. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie teakhouten stationsbank? Of een tuinbank rondom een boom? Neem voor een volledig overzicht van al onze teakhouten tuinmeubelen eens een kijkje op onze website, of kom langs in onze ruime showroom.

http://www.deteakspecialist.nl/