Mijnwereldverhaal
Image default
Verbouwen

Koop een voordelige, sterke én duurzame schaftkeet

Het is de plek waar vriendschappen ontstaan, nieuwe energie wordt opgedaan en waar – onder het genot van een flinke boterham – sterke verhalen over de tafel gaan: de schaftkeet op de bouwplaats. Een cruciale plek voor bouwvakkers, waar van alles gebeurt. Maar wat maakt de schaftplek nu echt zo belangrijk? En wat zijn feitelijk belangrijke aandachtspunten als je een schaftwagen wilt kopen voor jouw bouwbedrijf?

 

Het belang van een fijne, duurzame en sterke schaftkeet

Een schaftwagen is de plek om tijdens pauzes, slecht weer, na werktijd of op vrijdagmiddag lekker met je collega’s in weg te duiken. Gewoon, om even op adem te komen. Droog en warm kun je daarna met frisse moed weer verder. Een droge en comfortabele rustplek is de basis voor mentaal gezonde medewerkers, die gemotiveerd zijn en blijven. In de schaftkeet kun je schuilen bij slecht weer. Om die reden is het belangrijk om te kiezen voor een sterke schaftwagen. Een keet die gemaakt is van duurzaam materiaal en dan ook lang meegaat. Duurzame schaftwagens zijn ook ideaal omdat ze maar weinig onderhoud nodig hebben.

 

De keet als ruimte waarmee meer mogelijk is

Goed en moderne bouwketen zijn niet alleen comfortabel, maar ook multifunctioneel. Een schaftunit hoort niet alleen een schaftplek te zijn, maar moet vandaag de dag ook ruimte bieden als opslaglocatie voor bouwmaterialen, werkkleding, gereedschappen en noodzakelijke voorraden. Deze spullen wil je immers niet elke dag te hoeven in- en uitladen in de werkbus? Kies daarom bij aankoop van een bouwkeet voor een ruime unit, die op meerdere manieren ingezet kan worden. Zo kan de keet ook benut worden als plek om te vergaderen, kan deze voorzien worden van een sanitaire uitbreiding en is het handig als er plek is voor een kraan en koffiezetapparaat.

 

Keuze genoeg voor kritische ondernemers

Welke eisen je ook stelt, in onze uitgebreide verzameling bouwketen is altijd wel een voordelig en sterk model vindbaar dat aansluit op jouw wensen en eisen. Bekijk ons assortiment nu en koop jouw keet via ons!