Mijnwereldverhaal
Image default
Verbouwen

Hoeveel kan een spanplafond kosten?

Kiezen voor het beste spanplafond, dat mag wel wat kosten. We wijzen u graag in de richting van de vakmensen van Hollandplafond wanneer u op zoek bent naar het beste spanplafond voor uw woning. Dankzij hun jarenlange ervaring bent u er zeker van dat ze weten wat ze doen. Bovendien gaan ze voor een open en transparante communicatie, waardoor u achteraf ook niet met onverwachte extra kosten zit voor uw spanplafond.

Waar moet u rekening mee houden?

Kiezen voor het beste spanplafond is kiezen voor kwaliteit en dat kan wel iets kosten. Gelukkig bent u bij Hollandplafond aan het juiste adres wat betreft de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Bovendien zorgen ze voor een snelle plaatsing en heeft u al na amper één dag een gloednieuw spanplafond. Of u nu een nieuw plafond wilt voor uw slaapkamer, woonkamer, keuken of badkamer, het kan allemaal. De spanplafonds van dit bedrijf zijn vochtwerend en scheuren nooit. U kiest dus echt voor het beste spanplafond bij Hollandplafond, en dat voor geen al te hoge kosten. Bij de kosten van een spanplafond moet u echter wel rekening houden met de extraatjes die u kiest, want daar hangt uiteraard ook een prijskaartje aan vast. Zo heeft u een standaard spanplafond voor een prijs van €60 tot €70 per vierkante meter, maar bij een spanplafond met print of geluidsdemping loopt deze prijs uiteraard een beetje op. Ook bij de afwerking kunnen er extra kosten bijkomen voor uw spanplafond, wanneer u bijvoorbeeld voor ingebouwde ventilatieroosters, geluidsboxen of lichtspots kiest. U kunt er echter wel zeker van zijn dat u voor het beste spanplafond bij Hollandplafond steeds een eerlijke prijs wordt aangerekend. Én dat u er kwaliteit voor in de plaats krijgt.

Kies voor kwaliteit

Kiezen voor Hollandplafond is kiezen voor kwaliteit. Deze vakmensen voorzien voor u een spanplafond in de ruimte waar u dat wenst en na amper een dag zijn ze al weer weg. U kunt altijd vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen om te ontdekken wat een nieuw spanplafond u gaat kosten. Surf naar de website en neem contact op!