Mijnwereldverhaal
Image default
Gezondheid

De kenmerken van een goede paragnost

Hoe vind je een goede en betrouwbare paragnost? Waar moet je op letten? Kun je de advertenties van paragnosten vertrouwen? Hoe weet je of een paragnost goed is? We delen hier meer over in dit artikel.

Via een bekende een paragnost leren kennen

Een goede manier om een privé consult te hebben met een betrouwbare paragnost is door iemand te vinden die al ervaring heeft met die paragnost en tevreden is. Als mensen positief praten over een paragnost, is dat de beste reclame. Je kunt dus kijken naar paranormale beurzen en luisteren naar mensen die blij zijn met een bepaalde paragnost. Naast paragnosten heb je ook mensen die helderziend zijn, het verschil zit hem in de gave die beide personen kunnen hebben.

Wat is het verschil tussen een paragnost en een helderziende?

Een paragnost heeft bijzondere spirituele gaven, zoals helderziendheid en heldervoelendheid. Het is een overkoepelende term die al deze gaven omvat. Een helderziende kan ook deze gaven hebben. Dit betekent dat een helderziende ook een paragnost kan zijn, maar niet elke paragnost is een helderziende. Een helderziende heeft namelijk een speciale vaardigheid waarmee het contact kan maken met andere wezens. Het grote verschil tussen een helderziende en een paragnost is dat een helderziende contact kan maken met overleden mensen of gidsen, maar een paragnost niet. Een helderziende krijgt specifieke informatie van deze entiteiten, terwijl een paragnost informatie krijgt door bijvoorbeeld beelden of geuren.

Geen geboortedatum nodig

Een paragnost die te vertrouwen is, heeft geen gegevens nodig over je geboortedatum. Ze kunnen je sterrenbeeld achterhalen aan de hand van hun gave, en daaruit kunnen ze al veel informatie halen. Mensen die bijvoorbeeld onder watertekens vallen, worden vaak gezien als gevoelig en gesloten, terwijl mensen onder aardetekens als nuchter en open worden beschouwd. Ze kunnen ook je leeftijd inschatten om te begrijpen in welke fase van het leven je bent. Als je bijvoorbeeld rond de 30 jaar oud bent na schatting en nog geen kinderen hebt, bestaat er een kans dat je ze in de toekomst wel krijgt, terwijl dit op je 50ste qua inschatting veel moeilijker kan zijn.

Geen valse beloftes

Een goede paragnost maakt geen beloftes, vooral geen beloftes die ze niet kunnen nakomen. Dit betekent dat ze niet zomaar liefdesproblemen of geldproblemen kunnen oplossen. Soms kunnen ze helpen als ze zelf ook iets kunnen doen, maar we moeten niet altijd verwachten dat ze alles kunnen oplossen. Ook kunnen ze geen zogenaamde vloek of iets vergelijkbaars zomaar weghalen. Dat is gewoon niet waar ze voor bedoeld zijn in het leven.