Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Origineel huwelijkscadeau

Ik ben al een tijdje op zoek naar echt wel een leuk huwelijkscadeau. Ik heb namelijk over 3 weken een bruiloft van een goed vriendinnetje van mij. We kennen elkaar al vanaf de middelbare school. We kwamen elkaar tegen in de brugklas en sindsdien zijn we elkaar altijd blijven zien. We kennen elkaar wel door en door en we hebben vorige week ook een heel leuk vrijgezellenfeest gehad. Nu dachten wij het is leuk om alle foto’s die er gemaakt zijn tijdens het vrijgezellenfeest in een soort magazine te maken. We gingen dus kijken op het internet of we zoiets konden vinden. We wilden wel graag dat het een echt magazine was want we konden ook wel alles in een speciaal fotoboek maken maar dat is toch wat minder origineel dan dat we alles in een magazine doen.

Huwelijkscadeau bij Jilster

We waren dus aan het zoeken en aan het zoeken. We hadden wel 2 websites gevonden maar dat zag er niet zo heel erg professioneel en betrouwbaar uit. Toen kwamen we een site tegen genaamd jilster.nl

Dit was precies een bedrijf waar we naar zochten. Je kon hier zelf een magazine ontwerpen en allerlei leuke teksten en foto’s toevoegen. Wij wisten het zeker dat dit een leuk cadeau ging worden en waren blij dat wij een leuk cadeau hadden.

De bruiloft

We hadden het magazine al met alle vriendinnen bekeken en wat was het resultaat mooi, we waren er heel erg tevreden over. De dag was daar dat onze vriendin ging trouwen en wat was het mooi. Het was heerlijk weer de zon straalde aan de hemel en het was een heerlijke dag. We gaven het cadeau met z’n allen en diezelfde avond hebben we nog heel hard gelachen over alle foto’s. Ze vond het huwelijkscadeau heel erg leuk.