Mijnwereldverhaal
Image default
Eten en drinken

Catering met de kerstdagen

De feestdagen komen er weer aan en hierbij zijn er veel gezinnen in Nederland die hiervoor gezellig met de familie gezamelijk willen eten. Restaurants hebben het enorm druk en een nieuwe trend met de feestdagen is om dit ook thuis met familie te vieren. Hier is juist de catering zoals hier te bekijken een belangrijk onderdeel geworden en steeds meer bedrijven spelen hier op een slimme manier op in met volledige catering op maat. Welke mogelijkheden zijn er nu eigenlijk en welke soorten van catering zien we in de hudige markt?

Bedrijfscatering met de feestdagen

Veel bedrijven hebben met de kerstdagen een feestdag waarbij de medewerkers op locatie of bij het bedrijf zelf een gezellig diner hebben. Ook hier speelt de bedrijfscatering een mooie rol en zijn er veel mogelijkheden om er een overgetelijke dag van te maken. Met verschillende soorten van concepten van foodtruck bij het bedrijf tot een compleet buffet met een DJ is tegenwoordig mogelijk. Ook de entertainment wordt steeds belangrijker tijdens deze vorm van catering op maat. 

Kerstdagen met de familie

Wanneer we kijken naar de consumentenmarkt zien we ook veel mogelijkheden waarbij er een complete catering voor de feestdagen geregeld kan worden. Met een enorm assortiment aan verschillende soorten vlees, vis, salades, fruit, pasta’s maar ook varken aan het spit of zelfs een poffertjeskraam voor de kinderen zijn de arrangementen divers. Ook is het mogelijk om een compleet buffet inclusief de drank af te nemen voor een vaste prijs per persoon. Het voordeel van deze vorm van catering is bovendien dat de cateraar alles plaatst voorafgaand aan de feestavond maar ook de volgende dag alles komt ophalen. Dit voorkomt enorme stress voor en na de feestavond en is gewoon erg praktisch. Bestek en borden worden allemaal door de professionele cateraar geregeld en ook de glazen en de drank. Kortom catering voor de feestdagen is een moderne maar vooral ook praktische manier om nog meer te genieten tijden de feestdagen.