Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Rondreis Israël

Ik en mijn vrouw waren op zoek naar een organisatie dat speciale rondreizen organiseerde. Het land waarom het ging was Israël. We waren dus op zoek naar een rondreis Israël. En waarom dan dat speciale, nou we waren op zoek naar een natuurreis door het mooie Israël. We hadden al een tijdje terug gehoord dat je prachtige natuur hebt daar. We hebben er voor gespaard en nu willen we er ook echt heen. We zijn vroeger alle twee gelovig opgevoed en geloven nu nog steeds. Daarom is het zo bijzonder om een rondreis door het beloofde land te maken. Zo willen we graag naar het Gilboa gebergte en ook graag naar Jeruzalem. En dan naar de oude stad Jeruzalem met zijn prachtige stadsmuren, de olijfberg en naar de graftuin als het allemaal kan. We hebben dus de nodige eisen en dat mag dan ook wat kosten aangezien we wel goed gespaard hebben. We willen dit graag ergens boeken maar dan moet het wel een heel goed bedrijf zijn die alles goed regelt.

 

Israel Idoed Reizen

We zochten dus het internet af met de zoekterm rondreis Israël. We keken goed en veel op echt heel veel sites. Steeds klopte er wel iets niet bij de een was de olijfberg er niet bij en bij de andere bijvoorbeeld het Gilboa gebergte niet.We zochten dus steeds verder en kwamen toen uit bij israelidoedreizen.nl. Dit is een organisatie dat allerlei rondreizen regelt door het mooie beloofde land heen. We besloten hier contact mee te zoeken en voordat we het wisten hadden we eigenlijk al geboekt.

 

De reis

We zijn nu ongeveer 2 weken terug van onze rondreis Israël. En hoe was het? Nou het was echt zo mooi echt geweldig. We zijn zo blij dat we dit gedaan hebben. Israël is echt een heel mooi land met een rijke en mooie geschiedenis en een prachtige natuur. Vooral het oude Jeruzalem was prachtig.