Mijnwereldverhaal
Image default
Zakelijk

Trainingslocatie De Ruwenberg

Ook als trainingslocatie is De Ruwenberg onovertroffen. Voetbalclubs, hockeyclubs en eigenlijk alle sportclubs worden op trainingslocatie De Ruwenberg in de watten gelegd en vinden er de beste omstandigheden om zich voor te bereiden op een speciale wedstrijd of op de competitie. Wat dat betreft zegt het genoeg dat het Duitse dames voetbalteam al eens drie weken te gast was op trainingslocatie De Ruwenberg. Let wel, het Duitse team geldt als een van de beste teams ter wereld.

Moderne kamers met gratis internet en tal van sportmogelijkheden

Trainingslocatie De Ruwenberg biedt alles wat je in een trainingslocatie zoekt en de in- en outdoor mogelijkheden zijn er ongeëvenaard groot. Het hotel is met 196 kamers ruim genoeg. De sporters krijgen de beschikking over zeer moderne kamers, uiteraard met gratis internet. Trainingslocatie De Ruwenberg heeft ontzettend veel te bieden. Wat te denken van een eigen driving-range, een eigen wellnessruimte en een indoor zwembad. Wat dacht je van verschillende sauna’s, squash- en tennismogelijkheden en een eigen beachvolleybalveld. De fitnessruimte is van alle gemakken voorzien, op de joggingbaan kunnen jij en je teamgenoten zich elke dag warm lopen in voorbereiding op een uitgebreide trainingssessie.

Trainen op de complexen van de plaatselijke voetbal- en hockeyclub

Trainingslocatie De Ruwenberg heeft goede contacten met voetbalclub RKVV Sint Michielsgestel en je kunt prima trainen op het kunst- of natuurgras van deze voetbalclub. Die velden liggen overigens op twee kilometer van de trainingslocatie. Daarnaast zijn er prima contacten met de plaatselijke tennisvereniging en is er een samenwerking met Hockeyvereniging Den Bosch. Ook op die velden – gelegen op 5 kilometer van het trainingscentrum- kun je terecht. Als klap op de vuurpijl beschikt trainingslocatie De Ruwenberg over een eigen mini-voetbalveld. De Ruwenberg kan maatwerk leveren. Elke club die een professioneel trainingskamp wil beleggen en in de watten gelegd wil worden, die neemt vandaag nog contact op.