Mijnwereldverhaal
Image default
Adverteren

Vazen voor verschillende jaargetijden

Vazen kun je gebruiken om de verschillende jaargetijden van ons land in huis te laten. Denk bijvoorbeeld aan de herfst en de lente: daar kun je toch eindeloos mee combineren? Wat dacht je van een lange vaas met herfstbladeren en eikeltjes erin? Simpel maar oh zo leuk! Of met Pasen een prachtige paastak met wat gele siersteentjes om de vaas mee te vullen? Je weet vast zelf ook nog veel meer leuke ideetjes om de jaargetijden te laten spreken in huis. Maar hoe moet je dat doen zonder de juiste vaas? Bij ons vind je bloemenvazen in alle soorten en maten, waardoor je elk idee kan uitwerken tot een perfecte versiering voor in huis.

Vazen om de zomermaanden in te luiden

Vazen zijn tevens perfect om de zomermaanden in te luiden. De zomer is misschien wel het meest favoriete jaargetijde sinds mensheugenis. We gaan vaker naar buiten, voelen ons minder moe en genieten van meer zonnestralen en aangenamere temperaturen. En hoe haal je de zomer beter in huis dan met een vaas met een mooie bos bloemen of bloemstuk erin? Denk aan weelderige bossen met veel kleur en stijl erin. Wij weten het al zeker: de zomer stroomt jouw huis in met behulp van onze vazen.

Vazen: ideeën voor het vullen

Vazen vullen: een super leuk werkje, maar als je het nog nooit gedaan hebt kan het heel lastig zijn om te beginnen. Speciaal voor jou hebben wij wat tutorials op onze youtubekanaal gezet. Hier vind je de leukste ideetjes om aan de slag te gaan met het vullen van jouw eigen vaas. Het zelf creeren van sfeer is toch het leukste wat er is? Bekijk vandaag nog ons assortiment. Bestel gauw een van onze bloemenvazen en begin morgen al met jouw eigen kunstwerk!

http://flowertools.nl/vazen/