Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Boomstronk verwijderen kosten

Wanneer u een boomstronk wilt laten verwijderen dan zult u met kosten te maken krijgen. Omdat potentiële opdrachtgevers benieuwd zijn wat de kosten gaan worden zoeken zij vaak naar een zoekterm zoals: boomstronk verwijderen kosten.

De kosten kunnen laag of hoog zijn. U kunt het verwijderen van een boomstronk namelijk prima op een goedkope manier laten doen of voor een duurdere oplossing kiezen. Wanneer u de boomstronk zelf gaat verwijderen dan blijven de kosten in ieder geval laag. De kosten zullen hoger worden wanneer u het verwijderen van een boomstronk uitbesteed aan een hoveniersbedrijf, boomverzorger of tuinman. Echter hoeven de kosten helemaal niet zo heel hoog te worden wanneer u het werk aan een hoveniersbedrijf, boomverzorger of tuinman uitbesteed.

Hoe houdt u de kosten laag wanneer u een boomstronk laat verwijderen?

Allereerst is het belangrijk om de prijzen van verschillende gespecialiseerde bedrijven met elkaar te vergelijken. Dat kunt u het beste doen door bij verschillende hoveniersbedrijven een offerte aan te vragen. Omschrijf in uw aanvraag goed wat uw wensen zijn en omschrijf ook goed wat de situatie is. Geef bijvoorbeeld aan of het alleen om het verwijderen van de boomstronk gaat of dat de boom ook nog gekapt moet worden. Ook is het belangrijk om goed te omschrijven waar de boomstronk gepositioneerd staat, wat de diameter van de boomstronk is en of uw tuin toegang kan bieden voor een stobbenfrees. Een tuinhek met een doorgang van minimaal 90 cm is al voldoende om een stobbenfrees toegang te verlenen.

Nadat u van verschillende hoveniersbedrijven een offerte ontvangen heeft zult u al snel zien dat de prijzen flink kunnen verschillen. Zo kunnen de prijsverschillen tussen de 20% en 40% liggen.

Zorg ervoor dat de kosten laag liggen maar vergeet de kwaliteit niet

Bij het verwijderen van een boomstronk kunnen hele lage kosten natuurlijk zeer aantrekkelijk zijn. We willen u er echter voor waarschuwen dat te lage kosten vaak te mooi zijn om waar te kunnen zijn. Het is dus belangrijk om de kwaliteit in uw achterhoofd te houden. Let bijvoorbeeld op keurmerken. Sommige hoveniersbedrijven zijn in het bezit van een keurmerk en garanderen daarmee kwaliteit. Het TuinKeur en GroenKeur zijn de meest gebruikte keurmerken.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/boomstronk-verwijderen/