Mijnwereldverhaal
Image default
Wijn

Wijnkisten bedrukken: niet alleen voor kerst

Hoe zorg je dat jouw cadeau opvalt tussen de vele relatiegeschenken die een bedrijf ontvangt tegen het einde van het jaar? Door het laten bedrukken van de wijnkisten. Maar wil je echt onthouden worden, stuur dan een wijnkist wanneer niemand anders dat doet.

Wij geven je een paar suggesties voor speciale datums waar anderen waarschijnlijk niet aan hebben gedacht. Dat zal de ontvanger verrassen en hij of zij zal jouw geschenk beter onthouden.

‘Welkom thuis’-cadeau

Eind augustus  komen de meeste mensen terug van vakantie. Een ideaal moment voor een ‘welkom thuis’-relatiegeschenk. Wij vinden ‘Welkom thuis!’ een goede slogan voor op de deksel van een wijnkist, maar bij DWCprint kan je ook jouw eigen tekst en design eenvoudig online aanleveren.

Twee wijnflessen als opkikker

Ken je Blue Monday? Dat is officieel de meest deprimerende dag van het jaar: de maandag van de laatste volle week in januari. De eerstvolgende Blue Monday valt op maandag 23 januari 2017. Een fles wijn als opkikker gaat er dan wel in. Of liever twee flessen. Bij DWCprint bedrukken wij wijnkisten voor 1 fles én wijnkisten voor 2 flessen.

Nationale complimentendag

Ieder jaar is op 1 maart de Nationale Complimentendag. Een ideaal moment om jouw medewerkers eens een extra compliment te geven. Als je jouw compliment laat vergezellen door een lekkere wijn, dan vindt iedereen jou een toffe baas. Extra idee: laat de wijnkisten bedrukken met een compliment en een bedankje.

Begin van de zomer

Op 21 juni begint officieel de zomer. Een goed moment voor een heerlijke, fruitige witte wijn. Wellicht een idee om de wijnkisten te bedrukken met een barbecuetafereeltje? Nodig je beste klanten dan meteen uit voor een heerlijke barbecue en verstevig de samenwerking onder het genot van, jawel, een lekkere wijn.

Over wijnkisten bedrukken

DWCprint heeft veel ervaring met wijnkisten bedrukken. De deksel van de wijnkist bedrukken wij full colour. Je kunt bij ons bedrukte wijnkisten bestellen voor één of voor twee flessen. Bestellen kan direct online. Ook het design kan je bij DWCprint online aanleveren. Verzending is gratis.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/wijnkisten-bedrukken/