Mijnwereldverhaal
Image default
Meubels

Zo kies je de juiste pasjeshouder

Zo kies je de juiste pasjeshouder

Sinds pasjeshouders hun entree hebben gemaakt, zijn ze langzaam maar zeker de plek van de traditionele portemonnee aan het overnemen. Niet zo gek ook. Een pasjes houder kent vele voordelen. Omdat we steeds minder met losgeld en briefgeld betalen en steeds meer met pasjes, is het een logische overstap. Over het algemeen zijn ze platter, waardoor ze beter in achterzakken passen. Dit is vooral voor mannen een groot voordeel. Daarbij zijn ze veiliger dan de traditionele portemonnee. Ze sluiten beter aan bij de behoeften van de meeste mensen. Maar als je hebt besloten om een pasjeshouder aan te schaffen, welke kies je dan? Hier kun je lezen waar je op moeten letten bij het kopen van een pasjeshouder:

Veiligheid

Pasjeshouders zijn over het algemeen veiliger dan de traditionele portemonnee. De pasjes zitten goed vast en kunnen er niet zomaar uitvallen. Kies een pasjeshouder uitschuifbaar als je door één klik bij al je pasjes wilt kunnen. Met de intreding van contactloos betalen, moet er ook rekening gehouden worden met skimmen. Kies daarom een pasjeshouder met RFID protection. Hiermee ben je beschermt tegen skimmen en weet je zeker dat niemand geld of elektronische gegevens van jou kan stelen. Zeker een groot voordeel ten opzichte van traditionele portemonnees.

Stijl

Natuurlijk is het ook belangrijk hoe de pasjeshouder eruit ziet. Gelukkig zijn er pasjeshouder in allerlei soorten kleuren, stijlen en materialen. Er zijn pasjeshouder heren en pasjeshouders voor dames. Er zijn luxe leren pashouders, die lang meegaan en door velen als prettig en duurzaam worden ervaren. Metaal is een andere optie qua materiaal. Dit is lichter en zorgt voor een andere soort stevigheid. Zo is er voor ieder wat wils en kun je altijd iets vinden wat bij jouw stijl past.

Geordend

In de top 5 van spullen die men het vaakst kwijtraakt staan pasjes op plaats 3 met 16%. Logisch, want we hebben ze altijd bij ons, dus er is een grote kans dat we ze verliezen als we onderweg zijn. Toch komt dit verliezen ook vaak doordat pasjes niet worden opgeborgen waar ze horen. Los in een jaszak of tas, is de kans veel groter dat je ze kwijt raakt. Daarvoor is een pasjeshouder ook een uitkomst. Alles is netjes geordend en heeft een plekje. Zo hoef je ook niet meer eindeloos door je tas te zoeken of in je jaszakken te graaien.

Mogelijkheden

Er zijn talloze mogelijkheden wat betreft vormgeving en inhoud. Alhoewel er weinig met losgeld betaald wordt en er veel digitaal gebeurd, hebben veel mensen toch nog wel een paar losse items die ze graag in hun portemonnee bewaren. Een muntje voor het supermarktkarretje, een foto van je kinderen of wat losgeld … soms is er toch net even wat ruimte nodig voor wat extra’s. Er zijn pashouders waar je tot 10 pasjes in kwijt kan, die ook nog plek bieden voor losgeld en andere dingen. Zo kun je toch alles kwijt.

Tot slot

Hopelijk kun je nu beter beslissen welke pasjeshouder het beste bij jouw behoeften past. Er zijn veel mogelijkheden, dus er is voor iedereen een veilige, stijlvolle en geordende optie.