Mijnwereldverhaal
Image default
Relatie

Maak kennis met de enige bemiddeling van Nederland in Groningen

Mediation Groningen is een advocatenkantoor dat mediation aanbiedt. Zij kunnen u helpen met uw juridische geschillen.

Mediation Groningen is een advocatenkantoor dat mediation aanbiedt. Zij kunnen u helpen met uw juridische geschillen. Dit proces voor alternatieve geschillenbeslechting houdt in dat ze zullen proberen oplossingen te bedenken om het probleem op te lossen zonder naar de rechter te gaan. Mediation Groningen is gevestigd in Nederland en heeft een kantoor in Amsterdam, Utrecht en Groningen.

Als u op zoek bent naar een advocaat of bemiddelaar in Nederland, dan kan dit bedrijf u helpen om er een te vinden die het beste bij u past.

 

Hoe werkt mediation?

Mediation is een proces waarbij de partijen bij een geschil een neutraal persoon ontmoeten, de bemiddelaar genaamd, om te proberen hun meningsverschillen op te lossen.

Het is de taak van de bemiddelaar om mensen te helpen communiceren en oplossingen te bedenken die voor beide partijen acceptabel zijn. Het mediationproces kan vele vormen aannemen, maar er is altijd een onpartijdige derde partij bij die goed luistert en de discussie begeleidt.

 

Wie moet een bemiddelde onderhandeling bijwonen?

De mediator is een neutrale derde die bij de onderhandeling aanwezig is. Deze persoon zorgt ervoor dat het onderhandelingsproces eerlijk verloopt en dat niemand misbruik maakt van een ander.

De partijen die bij mediation betrokken zijn, zijn de mediator, de persoon die mediation nodig heeft en de persoon die ermee instemt om met hen in mediation te gaan.

Mediation is een proces dat wordt gebruikt om mensen te helpen tot overeenstemming te komen. Het kan worden gebruikt in veel verschillende soorten geschillen, zoals familierecht, arbeidsrecht en zelfs contractgeschillen.

De bij mediation betrokken partijen zijn de mediator, die partijen helpt om tot overeenstemming te komen door hen door het proces te loodsen; de partijen zelf; en eventuele getuigen die iets relevants te zeggen hebben over het geschil.

https://henkelmanvannimwegen.nl/mediation-groningen/