Mijnwereldverhaal
Image default
Relatie

De juiste advocaat kiezen voor uw mediation in Groningen

Mediation is een proces waarbij twee partijen, met behulp van een derde partij genaamd mediator, hun eigen overeenkomst uitwerken.

Mediation kan op vele manieren en met verschillende doelstellingen. De bemiddelaar zal beide partijen helpen om tot overeenstemming te komen door te luisteren naar hun zorgen en suggesties te doen.

Het doel van mediation is niet dat één partij wint of verliest, maar dat beide partijen tot een overeenkomst komen die ze allebei eerlijk en redelijk vinden.

 

Wat zijn de voordelen van mediation voor betrokken partijen?

Mediation is een proces waarbij een persoon, de bemiddelaar, partijen helpt bij het oplossen van hun geschil. Het is een informeel proces dat minder formeel is dan de rechtbank en mogelijk ook goedkoper

Mediation kan partijen helpen om hun geschil op een minnelijke manier op te lossen en de kosten van een gang naar de rechter te vermijden. Partijen zijn in staat om zelf een bemiddelde vaststellingsovereenkomst uit te werken zonder langdurig mediation te hoeven doorlopen of een rechter voor hen te laten beslissen. Mediation biedt ook meer flexibiliteit in de manier waarop de overeenkomst kan worden gestructureerd.

Waardoor u beter kan omgaan met elkaar.

 

Bemiddeling bij familiegeschil of partnergeweld in Groningen

Mediation is een proces waarbij een derde partij, de mediator, twee of meer mensen met een geschil bijstaat om tot overeenstemming te komen. De bemiddelaar kiest geen partij en dringt geen uitkomst op aan de partijen.

Mediation is een proces dat voor veel verschillende doeleinden kan worden ingezet. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een familieconflict of partnergeweld in Groningen op te lossen.

De bemiddelaar kiest geen partij en dringt geen uitkomst op aan de partijen. Ze werken met beide partijen samen om oplossingen voor hun conflict te vinden en komen tot overeenkomsten die voor beide partijen voordelig zijn.

https://henkelmanvannimwegen.nl/mediation-groningen/