Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

Zonnepanelen plat dak op je schuur, garage of huis

Als je op dit moment aan het overwegen bent om zonnepanelen aan te schaffen voor je woning, ben je alle voor- en nadelen tegen elkaar op aan het wegen. Al snel kom je erachter dat er eigenlijk meer voordelen zijn en de aanschaf op lange termijn alleen maar winstgevend kan zijn. Zoek je naar zonnepanelen plat dak, dan zijn er diverse mogelijkheden voor je schuur, garage of huis. Het is echter wel belangrijk dat zowel de dakbedekking als het dak in uitstekende staat is en dat er natuurlijk genoeg ruimte is voor de zonnepanelen.

 

De zonnepanelen leveren op het zuiden de meeste stroom is

Voordat je de zonnepanelen laat installeren op een plat dak, doet het je goed om eerst even na te gaan waar je ze laat plaatsen. De zonnepanelen leveren op het zuiden de meeste stroom is, maar ook zonnepanelen plat dak op het westen of oosten zijn erg gewild. Woon je in een bosrijke omgeving en valt de schaduw van ander huizen of hoge bomen aan iedere kant op je woning? Maak je je maar geen zorgen. Een specialist kan je alles vertellen op welke manier je alsnog een goede stroomopbrengst kunt behalen.

 

Is er wel of geen dakkapel aanwezig?

Of zonnepanelen plat dak op een dakkapel kunnen worden gemonteerd, hangt voor een groot deel af van de bouw van deze dakkapel. Ook moet het in goede staat verkeren om het gewicht te kunnen dragen. Neem gerust eens een keer contact op met de specialist en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zoal zijn.