Mijnwereldverhaal
Image default
Telefonie

De Klantenservicetelefoon helpt je écht verder

Je wilt Zalando bellen en het liefst zo snel mogelijk? Om zo een antwoord te krijgen op een vraag over je laatste bestelling. Als je 0906-1850 intoets krijg je direct een medewerker van De Klantenservicetelefoon aan de lijn. Hij of zij kan je doorverbinden met Zalando en desgewenst alvast wat vragen beantwoorden over deze webshop.

Zalando is een beursgenoteerd bedrijf dat in 2008 is opgericht door Robert Gentz en David Schneider. Er werken inmiddels ruim 15.000 mensen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn. Over 2017 werd meer dan 100 miljoen euro winst gemaakt. Producten waar Zalando groot mee is geworden, zijn schoenen, kleding en aanverwante modeaccessoires. Bij dames zijn de volgende categorieën populair: pantalons, blazers, horloges, handtassen, zonnebrillen en oorbellen. Mannen kiezen veelvuldig voor sneakers, sportshirts, jeans, koptelefoons en powerbanks. En dan mogen we de kids natuurlijk niet vergeten! Wil je jouw kleine verrassen? Bij Zalando kun je bijvoorbeeld terecht voor jurkjes, mutsen, sporttassen, rugzakken, riemen en T-shirts.

Ook Telfort snel te pakken

Het Telfort klantenservice telefoonnummer kun je 24/7 vinden op www.klantenservicetelefoon.nl. Vanzelfsprekend is deze dienst ook telefonisch bereikbaar. Het nummer is 0906-1850. Telfort rekent per gesprek 50 cent, plus je gebruikelijke belkosten. De provider is doordeweeks bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag kun je tussen 10.00 en 17.00 uur bellen. We maken je er op attent dat er een keuzemenu is. Na de boodschap “Welkom bij Telfort” kun je kiezen uit: 1 Belt u voor mobiel en 2 Belt u voor internet, televisie en bellen.

Hoofdkeuze één heeft twee sub-keuzes: een bepaald 06-nummer en niet een bepaald 06-nummer. Hoofdkeuze twee kent ook twee vervolgkeuzes, namelijk vragen over glasvezel en vragen die niet over glasvezel gaan. Telfort is een dochteronderneming van KPN. Het voordeel daarvan is dat alle dataverkeer via het betrouwbare KPN netwerk verloopt. Telfort is een zeer complete aanbieder. Je kunt er terecht voor vast bellen, mobiel bellen, internet en interactieve televisie.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/