Mijnwereldverhaal
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

Het is zo leuk om iPhone hoesjes te kopen. Als je nu een bedrijf of webshop hebt voor iPhone hoesjes verdien je echt goed! Tegenwoordig loopt iedereen met een iPhone rond en om toch cool te blijven moet je zeker paar hoesjes thuis hebben liggen, zodat je die kan wisselen om de week bijvoorbeeld. Helaas blijft het toch lastig, omdat er zoveel concurrenten zijn. Als je ook op internet zoekt naar een website kan je bijna niet kiezen. Zoveel webwinkels, zoveel verschillende modellen hoesjes en veel keus.

Opzoek naar iPhone hoesjes

Momenteel opzoek naar iPhone hoesjes. Mijn zusje heeft voor haar verjaardag een iPhone gekregen van de hele familie. Nu is ze heel blij, maar ze heeft nog geen hoesje of screen protector gekocht. Ik zie de iPhone wel de hele tijd in haar handen en ben bang dat die binnenkort valt en dus allemaal krasjes krijgt. Nu wil ik haar verrassen met een leuke hoesje en een protector, zodat ze haar mooie iPhone netjes kan behouden. Ze heeft de iPhone in het wit gekregen, dus nu wil ik voor haar het iPhone hoesjes in een lichte kleurtje kopen. Ik ben dus gaan kijken op Google of ik iets leuks kan vinden voor haar.

Ontwerpen

Vervolgens kwam ik op het idee om een hoesje voor haar te ontwerpen. Een eigen origineel hoesje met een foto van ons bijvoorbeeld. Ik ben dus eerst gaan kijken welke foto zou passen. Ik kwam een foto tegen van afgelopen vakantie in Turkije. Een hele leuke foto, moest gelijk aan ons familie vakantie denken. Ik heb hem vervolgens geüpload op de site en aangepast op de achterkant van het hoesje. Het zat er mooi uit! Het was mogelijk om ook een cadeau verpakking erbij te kopen en dan had je een compleet cadeau. Ik heb alles afgerekend en besteld! Nu moet ik wachten tot dat hij binnen komt om het resultaat te zien. Wat spannend!