Mijnwereldverhaal
Image default
Electronica en Computers

Ergonomische tablet houders

Ergonomische tablet houders

Ergonomie en comfort zijn 2 belangrijke zaken. Daarom vinden wij het belangrijk om ook tablet houders te voorzien in ons aanbod. Dankzij deze houders kunt u uw tablet bevestigen op een tafel of bureau, muur, op een standaard op de grond of op een kleinere standaard op tafel. 

Verkeerde houding

Het overgrote deel van de tabletgebruikers gebruiken de apparaten op een slechte manier die enorm belastend is voor de nek en rug. Dit probleem kan eenvoudig opgelost worden met de houders die wij u te bieden hebben. Door uw tablet goed te positioneren met onze standaarden kunt u recht zitten (of staan) wat de belasting op de nek en rug aanzienlijk doet afnemen. 
Hiermee kunt u veel nek- en/of rugklachten vermijden op latere leeftijd, waar u uzelf erg dankbaar voor zal zijn. U kunt dit soort klachten beter voorkomen, want eenmaal u ze hebt, geraakt u er moeilijk terug van af. 

Kwaliteit

Onze houders zijn stuk voor stuk vervaardigd uit hoogwaardig massief aluminium. We vinden kwaliteit uiterst belangrijk en kijken altijd met een kritische blik naar onze eigen producten. Enkel zo kunnen we blijven innoveren en streven naar producten op nog hoger niveau. 
Onze tablethouders zijn voorzien van een zeer kwalitatief mechanisme dat een perfecte beweeglijkheid in elke richting garandeert. Er is een perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Onze houders bieden u dus een prima gebruiksgemak tegen een interessante prijs. 

Compatibiliteit

Onze tablet houders kunnen probleemloos gebruikt worden met de volgende modellen van het merk Apple: 

  • iPad Air
  • iPad Mini
  • iPad V2, V3, V4

Er kan ook altijd aanvraag gedaan worden voor andere modellen. 

Gebruik

Onze tablet houders kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld het wandmodel leent zich uitstekend voor een demonstratievideo in een computerwinkel of dergelijke. Het tafelmodel kan dienen om te monteren op schoolbanken zodat de tablets op ergonomische wijze en op verstelbare hoogte gebruikt kunnen worden tijdens de lessen. Uiteraard kunt u de houders evengoed thuis of op kantoor gebruiken. 

Contact

Als u ondanks dit artikel toch nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan u graag bij met raad aan daad. 
Tel.: 026 319 5710 
E-mail: info@humanoffice.nl 

Nog meer informatie over de specifieke houders kunt u vinden door op het artikel te klikke

https://www.humanoffice.nl/producten/Ergonomische-oplossingen/Tablethouder