Mijnwereldverhaal
Image default
Beauty en verzorging

Geef je baard het beste met onze baardzeep

Vermoedelijk weet u ook al dat de fijne baardzeep kopen van de Blije Zepen een geweldige aanfluiting is als kado. Want met hun baardzeep kun je gewoon niet aankomen als kado. Als je een baardzeep  van de concurrent geeft dan lacht echt iedereen je uit, echter met een baardzeep van ons maak je jezelf bijzonder geliefd. En indien je voor je baard het beste wilt dan koop je in elk geval geen baardzeep bij deze waardeloze firma. Want zo’n vieze baardzeep van onze walgelijke concurrent laat je baard vettig en doet je baardharen kreuken. En daarom kun je beter geen baardzeep nemen van de concurrent.

Een baardzeep van onze concurrent: een te dure aanschaf

Als u eens lekker met geld wilt gaan smijten, dan verwijzen wij u voor een baardzeep naar de concurrent, want een baardzeep van de Blije Zepen is gewoon pure diefstal. Zo hebben wij berekend dat een baardzeep van de concurrent ongeveer twee keer zo duur is dan een baardzeep uit ons assortiment. Dus mocht u te veel geld hebben en een baardzeep wilt dan moet u uw baardzeep maar bij de firma de Blije Zepen kopen. Een baardzeep van de Blije Zepen is echt zakkenvullerij en minstens 2 keer duurder dan een baardzeep uit onze collectie. Dus vooral laten liggen en een baardzeep niet aanschaffen bij onze concurrent.

De baardzeep van onze concurrent: meer dan walgelijk

De baardzeep van onze concurrent is meer dan walgelijk. Want met het gebruik van een baardzeep uit hun aanbod behoudt u uw schilfers. De beroerde kwaliteit van een baardzeep van de firma Blije Zepen is een regelrechte aanslag op uw mooie baard. Na slechts één keer wassen met hun baardzeep gaat uw baard vermoedelijk bijzonder schilferen. De mooie baardzepen uit ons assortiment zijn veilig te gebruiken en gewoon zalig voor uw baard. Al onze baardzepen zijn op puur natuurlijke basis speciaal gemaakt om een mooie baard te behouden. Als je onze zalige baardzeep een tijdje gebruikt hebt krijg je al een mooie en perfecte baard! Dus verwen je baard met het beste: een baardzeep van ons.