Mijnwereldverhaal
Image default
Beauty en verzorging

Het uiterlijk is gewoon eenmaal belangrijk

Je hoort heel vaak dat het belangrijk is om jezelf te zijn. Dat je je niks van andere aan moet trekken. En vaak is dat ook zo, maar waarom doen we dan altijd ons best om indruk te maken op mensen die waarvan we de helft niet kennen of misschien wel niet mogen. We willen graag dat mensen ons aardig vinden. Veel mensen willen graag geliefd zijn en dat is een natuurlijk iets dus kan ook niemand je kwalijk nemen. 

Wat erg belangrijk is het aardig gevonden worden is een eerste indruk. Een eerste indruk krijg je maar één keer dus zorg dat je het goed doet. Je hoort ook vaak dat het om het innerlijk gaat, ook dat is waarheid. Maar, als u moet kiezen uit twee taartjes die precies hetzelfde smaken, kies u dan voor het mooie puntje of een hoopje prak?

Vooral op vrouwen ligt de druk deze tijd ontzettend hoog. Door de opkomst van social media worden zij eigenlijk dagelijks geconfronteerd met ‘perfecte’ vrouwen. De mannen zien deze ook dus de lat ligt eigenlijk steeds hoger. De verwachting is dat je er mooi en jong uitziet. Niet iedere vrouw heeft van zichzelf deze perfectie. Sterker nog, waarschijnlijk heeft maar 1 op de 20 vrouwen het wel. Nu is hier gelukkig een heleboel aan te doen. Wat bij jou past is afhankelijk van dat wat je graag beter ziet aan jezelf. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een borstvergroting te doen. Voor veel vrouwen is dit een enorme oppepper van het zelfvertrouwen en willen zij hiervoor best de borstvergroting prijs betalen. Natuurlijk kan het ook iets anders zijn dat jij graag anders ziet zoals bijvoorbeeld je oogleden. Dit kan een reden zijn oom ooglid correctie te doen. Het is wel belangrijk om in dit geval een ooglidcorrectie ervaringen op te zoek op het internet. Je ogen zijn heel belangrijk en zo zorg je ervoor dat je een goede keuze maakt.

http://faceland.nl/