Mijnwereldverhaal
Image default
Financieel

Koop Ether met bankoverschrijving of Creditcard VIABTC Direct

Wanneer u besluit hoe u de ether kunt kopen met behulp van BTC Direct, zijn er verschillende manieren waarop u dit kunt doen.

Als u tijd en geld wilt besparen, moet u overwegen het eerst via VPN te kopen. VPN is een virtueel privé-netwerk dat u via internet verbinding maakt. Eenmaal verbonden, kunt u privé op internet surfen van overal ter wereld zolang er een beschikbare internetverbinding is. Het werkt net als een speciaal privé-netwerk, zodat u ether kunt kopen met VPN en traditionele banken kunt vermijden.

  

Koop de ether met bankoverschrijving of creditcard via BTC Direct vereist enige extra inspanning van uw kant. U moet een online provider vinden die een gateway biedt om fondsen van uw bankrekening over te dragen. Dit kan vaak een gedoe zijn, omdat niet alle financiële instellingen deze service aanbieden. Maar er zijn veel bedrijven die het bieden en zijn behoorlijk populair, dus dit zou geen probleem moeten zijn.

 

Wanneer u op zoek bent naar fondsen naar uw EtherAlreadyready-account, moet u toegang hebben tot een bedrijf dat u de privésleutel biedt die met de overdracht zal gaan. Meestal wordt u ook voorzien van een tijdelijke debetkaart die u kunt gebruiken om de fondsen in te trekken. Houd er rekening mee dat deze tijdelijke debetkaart niet bedoeld is voor gebruik om geld in te trekken. Het is bedoeld om op te treden als een vangnet als er iets misgaat met de eigenlijke bankrekening.

De meeste bedrijven die dit soort service aanbieden, bieden ook enkele aanvullende diensten, zoals factuurbetalingen, online bank- en beleggingsaccounts.

 

Als u ETHEREUM wilt kopen met bankoverschrijving of creditcard via BTC Direct, moet u weten waar u het product eerst kunt kopen. Meestal ga je door een van de twee lanen: een fysieke locatie zoals een winkel bij jou of een internetsite. Beide hebben hun voor- en nadelen. Overweeg welke je handiger voor je zou zijn.

 

Een fysieke locatie kan een beetje lag-tijd hebben in vergelijking met een internetsite. Dit betekent dat u ergens van twee tot vier werkdagen nodig hebt om geld over te brengen naar uw nieuwe account. Met een op internet gebaseerde optie kunt u het goed doen vanaf uw computer of smartphone. Zolang u internettoegang heeft, kunt u meteen geld naar uw ethallready-account overbrengen met de klik op de knop.

 

Tarieven zijn meestal minimaal met beide methode. Zelfs met vergoedingen zijn de snellere transactietijden voor online transfers de moeite waard. Je krijgt meestal ongeveer twee tot vijf dagen om het geld te ontvangen. Om de beste tarieven te krijgen, wordt het echter altijd aanbevolen om wat vergelijking te maken met verschillende online providers. Vergelijk de vergoedingen die door elk bedrijf worden opgeladen om de beste te kiezen voor uw aankoop van ether met bankoverschrijving of creditcard haalbaar direct.

Ethereum kopen en verkopen bij BitcoinMeester