Mijnwereldverhaal
Image default
Financieel

Koop ethische digitale activa met ideaal

Het e-commerce-platform dat bekend staat als Binance heeft zojuist een nieuw product gelanceerd dat bekend staat als ideaal, wat erop richt om te revolutionair de manier waarop kopers en verkopers met elkaar op internet communiceren. Wat het ideale onderscheid maakt van andere e-commerce-platforms, is de focus op tokenized activa. Vergelijkbaar met de manier waarop u een voorraad zou kopen met een makelaar, brengt u uw Etoro-tokens over van “Ether-portefeuille naar uw koop Etoro-account. Eenmaal in uw account kunt u alles doen wat u wilt met uw tokens, waaronder het converteren van ze in echte wereldvaluta of door hen te besteden aan wat u maar wilt.

  

In tegenstelling tot de beurzen en geldtransfers zijn tokenized activa nergens in de buurt van als vluchtig als de dollar of euro, maar dat betekent niet dat ze niet zo waardevol zijn. In tegenstelling tot aandelen en obligaties, die relatief vaste prijzen hebben, waarderen deze tokens en depreciëren in waarde net als de prijs van olie of goud.

Ether is in feite waarschijnlijk het meest waardevolle camental type investering op aarde volgens één expert.

 

Een van de unieke kenmerken van het kopen van ether met ideaal is de mogelijkheid om uw investeringen bij te houden en geïnformeerde beslissingen over hen te maken. Om investeerders de meeste controle over de portefeuille te hebben, zijn ze bouwen, moeten alle transacties worden gedaan in de valuta van het land. De investeringen zijn gemaakt. Als u bijvoorbeeld ETORO koopt bij de huidige wisselkoers voor Amerikaanse dollars en vervolgens uw geld in ether te plaatsen, weet u precies hoeveel geld u hebt gemaakt sinds u voor het laatst Etoro hebt gekocht. Met traditionele forex trading, moet je een andere wisselkoers gebruiken voor elke transactie die je maakt, wat je kan veroorzaken om winstgevende transacties te missen omdat je vertrouwt op de verkeerde valuta om mee te beginnen.

 

Afgezien van zijn unieke handelsplatform, ontwierpen de ideale ontwikkelaars ook de software met high-end beveiligingsmaatregelen om gebruikers de meest veilige manier te bieden om E-ethereum te kopen met een zeer leveraged portefeuille. Om zichzelf te beschermen tegen hackers, hebben ze twee factorauthenticatie geïmplementeerd die twee onafhankelijke factoren nodig hebben voor de transactie om door te gaan. Twee-factorauthenticatie is het sterkste type beveiliging dat een handelsplatform kan bieden, vooral bij het gebruik van activa zoals ether.

 

De ontwikkelaars van het ideale platform brachten hun ervaring op het bouwen van andere hoge profielsoftware en paste het aan om een echt veilig handelsplatform te creëren. De combinatie van beveiliging en schaalbaarheid maakt het ideale platform een echt geweldige manier om etherisch te kopen en op elk moment dat u wilt. Het is niet nodig om elke software te downloaden om het platform te gebruiken, omdat alles beschikbaar wordt gesteld via een gebruikersinterface die iemand kan gebruiken. Bovendien kunnen deze specifieke platform gebruikers binnen enkele seconden zeer nauwkeurige informatie krijgen over hun transacties. Dit komt omdat alle transacties en saldo-informatie gecodeerd zijn om de mogelijk beveiligde handelsomgeving mogelijk te maken.

 

Samengevat is het ideale platform de perfecte oplossing voor handelaars die Ethereal willen kopen met zo min mogelijk gedoe. Door slechts één factor-authenticatieproces te gebruiken en een geoptimaliseerd softwarepakket te hebben voor het veiligstellen van veilige transacties, zullen gebruikers alle reden hebben om etherisch te kopen met ideaal. Door een account te openen bij de ideale makelaar, krijgt u de veiligste en efficiënte manier om het populaire virtuele actief te kopen. Met de combinatie van lage prijzen van de Commissie, gratis rekeningen en efficiënte handelsuitvoering, is er geen reden om etherisch te kopen met ideaal.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl/