Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Hoe wordt een tv-wand gemaakt?

Niets is rommeliger dan allerlei losse kabels in je woonkamer. In deze kamer zou je juist tot rust moeten komen na een lange dag werken. Het laten plaatsen van een tv-wand kan de ideale oplossingen zijn om alle bedrading van en rondom je televisie weg te werken. Laat een tv wand plaatsen door een specialist en bepaal helemaal zelf hoe je het wilt vormgeven. Als je muren wit zijn kan je ervoor kiezen om de cinewall ook wit te laten stuken of ga je bijvoorbeeld voor houten of marmeren details? Maar hoe wordt een tv wand eigenlijk gemaakt?

Bepaal jouw wensen

Een tv-wand van Cinewalldeluxe wordt gemaakt door een ervaren cinewall specialist. Deze experts bespreken eerst alle mogelijkheden en vragen naar je wensen. Zij maken een ontwerp, waarin bijna alles mogelijk is. Wil je een televisie, een geluidsinstallatie of zelfs een haard in de cinewall verwerken? Dat kan allemaal. Ook het materiaal van de tv wand zelf kan je helemaal zelf bepalen, wil je bijvoorbeeld verlichting in de wand, een marmeren wand of wit gestuct met houten details? Bijna alles is mogelijk. Kijk op pinterest, op internet of op de website van Cinewalldeluxe naar inspiratie voor jouw tv wand. Laat de foto’s zien aan de specialist en hij stelt jouw ideale tv wand samen.

Het proces

Eerst wordt er dus een ontwerp gemaakt. De start van de bouw begint met het frame. Er wordt een frame van houten balken geplaatst, daarin worden dan je televisie en meestal een sfeerhaard in opgehangen, natuurlijk naar jouw wens. Het frame wordt dicht gemaakt met hout en afgewerkt zoals jij dat wil. Het kan gestuukt en geverfd worden zodat het één geheel wordt met de muur in je kamer, ook kunnen zij werken met marmeren platen of houtstrips. Led verlichtingsstrips geven vaak een mooi effect, dit kunnen ze ook plaatsen en zo maak je je tv wand helemaal af.