Mijnwereldverhaal
Image default
Alarmsysteem

Lockpick sport overzicht

Lockpicking wordt steeds populairder

Door de toenemende populariteit van de sport lockpicking de laatste jaren. Worden er steeds meer ontdekkingen gedaan op het gebied van veiligheid. Lockpicking is namelijk een sport waarbij men probeert veiligheidssystemen te slim af te zijn. Doordat steeds meer mensen deze sport beoefenen worden er dus steeds meer nieuwe ontdekkingen gedaan op het gebied van veiligheid.

Ontwikkeling van betere veiligheid, dankzij lockpicking.

Doordat lockpickers melding doen van deze beveiligingsfouten kunnen de veiligheidssystemen steeds gecorrigeerd worden om zo tot een steeds beter systeem te komen.   In tegenstelling tot wat veel mensen dus denken helpen deze mensen juist de veiligheid te waarborgen in plaats van dat ze deze in gevaar brengen. In veel landen is deze sport ook niet vrij te beoefenen door iedereen omdat ze dus bang zijn dat er misbruik wordt gemaakt van deze gevoelige informatie.

 

Eerlijkheid duurt het langst, ook bij lockpicking!

In mijn eigen persoonlijke deskundige ervaring heeft het gebleken dat het beter is om juist eerlijk te zijn dan het proberen te verstoppen. Wanneer er open en eerlijk over gepraat wordt dan kan men zich namelijk tenminste aanpassen. Terwijl wanneer de kwetsbaarheden geheim gehouden worden dan kan ook niemand zich daar aan aanpassen. Hierdoor zijn het eindelijk veel meer mensen de dupe dan wanneer er eerlijk gehandeld wordt.
http://www.youtube.com/watch?v=H8UF6lY-jo4

https://lockpicks.nl/product/klom-navigator-32-stuks-set/