Mijnwereldverhaal
Image default
Alarmsysteem

Lockpicking Centrum

Locksport in Nederland

De lock sport in Nederland is een nog redelijk nieuw fenomeen. Het is een sport waarbij men sloten probeert to openen zonder hierbij de sleutel te gebruiken maar ook geen schade toe brengt aan het slot. Het is een techniek om sloten te kunnen openen met de hulp van lockpicks om zo dan van binnen uit het slot open te puzzelen. Bekijk voor meer informatie het Lockpicking Universiteit.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6Rsvx_RElhA

 

Slot openen met lockpicking

Om een slot succesvol te kunnen lockpicken heb je aardig wat doorzettingsvermogen nodig. Want de enige manier waarop je het leert is door te blijven oefenen en oefenen. Lockpicking wordt vooral beoefend door groepen enthousiastelingen die samenkomen om in groepsverband van elkaar te leren.

Lockpicken in Nederland

Lockpicken is in Nederland gewoon legaal om te beoefenen en om in bezit te hebben. Je mag dus gewoon met je eigen sloten priegelen wat je maar wilt. Met toestemming van de eigenaar van een ander slot mag je daar ook je lockpick technieken op loslaten.

Hoe kom je aan een lockpick set?

Het is niet moeilijk om een lockpick setje online te bemachtigen. Het moeilijkste is het onder de knie krijgen van de skills die je nodig hebt om een slot open te kunnen krijgen met lockpicks. U kunt hier: een lockpick set kopen.

http://www.youtube.com/watch?v=6Rsvx_RElhA

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/