Mijnwereldverhaal
Image default
Alarmsysteem

Lockpick Weebly

Hoe veilig is een lockpick set?

Het is hier vast wel eens overkomen dat je jezelf heb buitengesloten bij je eigen huis of auto.Het kan ongelooflijk vervelend zijn om er bij te staan en als een idioot zonder dat je aan de situatie kan doen.

Je bent dan toch afhankelijk van een slotenservice. Tensij je zelf hebt verdiept in de lockpick kunst. Wanneer je namelijk een beetje oefent met een lockpick set dan heb je al veel meer kans dat je weer toegang krijgt tot je eigen huis.

Sloten geven ons een veilig gevoel maar als iemand er in je huis wilt komen zijn er genoeg manieren om binnen te komen. Het is daarom belangrijk om meerdere lagen beveiliging toe te passen en niet alleen maar te vertrouwen op een slot.

Iedereen maakt gebruik van een slot in hun huis om onszelf en onze bezittingen te beschermen. Nadat ik mijn eerste slot open had gekregen met de hulp van lockpicking keek ik al gelijk heel anders naar sloten. Ze geven namelijk meer een gevoel van veiligheid dan dat ze echt daadwerkelijk veiligheid bieden.

Lockpicking opent je ogen!

Door zelf op onderzoek te gaan en met een nuchtere houding naar de werking van sloten te kijken. Zul je er al snel achter komen dat de meeste sloten lang niet zo veilig zijn als dat de meeste mensen denken. 

Het is goed om je hier in te bekwamen zodat je een realistisch beeld heb van de beveiliging van je eigen huis. Zo kan je je er beter op instellen in hoeverre je jou beveiliging moet aanpassen.

http://lock-pick.weebly.com/