Mijnwereldverhaal
Image default
Toerisme

Stedentrip Sofia, een goedkope citytrip naar Bulgarije

Sofia is een hele mooie stad in Bulgarije. Het is de grootste stad qua inwoners van het land en ook de hoofdstad. Je kunt voor erg weinig geld naar deze bestemming vliegen. Ook in de stad zelf kost het dagelijkse leven erg weinig geld. Dat zijn twee belangrijke redenen waarom mensen er voor kiezen om naar deze stad toe te vliegen voor een korte stedentrip. Hoe kom je er zo goedkoop mogelijk?

Vliegen vanaf Eindhoven

Als je echt heel goedkoop vanuit Nederland naar Sofia wilt vliegen, dan is de beste optie vanaf Eindhoven Airport. Je vliegt dan met de echt goedkope vliegmaatschappijen zoals RyanAir en WizzAir. Vergelijk vliegtickets naar Sofia goed en je kunt voor onder de 50 euro naar de hoofdstad van Bulgarije vliegen. Een retourtje met de trein naar Maastricht vanaf de Randstad is ongeveer even duur.

Vliegen vanaf Amsterdam

Vanaf Schiphol vertrekken er ook dagelijks vluchten naar Sofia toe. Je betaalt echter wel iets meer vergeleken met Eindhoven Airport. Toch is het voor veel mensen die in de buurt van Amsterdam wonen wel de beste optie als je bijvoorbeeld door iemand afgezet kan worden op het vliegveld. Dat scheelt weer parkeergeld betalen. Tickets voor onder de 110 euro retour zijn per persoon zeker mogelijk als je vliegtickets naar Sofia vergelijkt.

Hotel boeken in Sofia

Hotels in de stad zelf zijn totaal niet duur. In sommige andere Europese steden kost het veel geld om midden in het centrum te verblijven. Hotels in Sofia midden in het centrum zijn erg goedkoop. In een prima hotel kun je al voor onder de 15 euro per persoon per nacht verblijven. Nog een mooie reden om een stedentrip naar Sofia te ondernemen!

 

https://www.stedentripsofia.nl