Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Duurzaam verwarmen. Dat willen we bij Techneco!

Met z’n alle worden we steeds bewuster van de milieuproblemen die zich plaatsvinden in de wereld. En met z’n alle komen we ook steeds vaker bij elkaar om die problemen te verhelpen. Dat is hartstikke mooi natuurlijk. Het kan klein gebeuren, door korter te douchen elke dag. Of door je afval te scheiden. Lampen vervangen naar spaarlampen doet ook veel goed. Maar wilt je nou echt groots bijdragen? Ga dan gasloos! Alle huizen in Nederland duurzaam verwarmen, dat is waar we voor streven bij Techneco! Huizen verwarmen zonder gas kan gebeuren dankzij warmtepompen. Dat gaat als volgt. Tijdens het verwarmen onttrekt de warmtepomp energie uit de buitenlucht (de bron). Deze energie wordt in het buitendeel opgepompt naar een bruikbaar niveau voor verwarming, waarna de warmte wordt afgegeven in de ruimte. Op die manier wordt je huis verwarmd zonder gas.

Er zijn bij Techneco veel verschillende warmtepompen. Er is de Elga hybride lucht/water warmtepomp. Die zorgt voor 50% tot 90% besparing op gas. Ook verbetert het de energie label een of twee stappen. Elga werkt samen met alle Cv-ketels. Elga kan wel tot 500 euro per jaar besparen op de energierekening.

Ook hebben we de Mercuria en Eria Tower lucht/water warmtepompen bestaan uit een binnen- en buitenunit. Hiermee kunnen ze verwarmen, koelen en warm water maken, o.a. voor de douche (tapwater). De Mercuria en Eria Tower kunnen de cv-ketel compleet vervangen en zijn volledig elektrisch. Er is dus geen aardgas aansluiting meer nodig.

De Toros Vision combiwarmtepomp is een grondgekoppelde warmtepomp die kan verwarmen, koel en warm tapwater maken. Hoog rendement, monitoring, remote service en integratie met mogelijkheid op zonnecollectoren voor verwarming, warm tapwater en regeneratie, behoort de Toros Vision tot een nieuwe generatie combiwarmtepompen.

De Aquatop warmtepomp is een zeer energiezuinig, zeer geluidsarme en compacte warmtepomp. Met deze warmtepomp is het mogelijk om in bijna alle nieuwbouwwoningen, van zowel normale woningbouw als villabouw, gasloos te geraken door gebruik te maken van deze aardwarmte warmtepomp. Voor nog meer modellen kan je terecht op onze site.

https://techneco.nl/