Mijnwereldverhaal
Image default
Beauty en verzorging

Fronsrimpel? Die kan weg!

Tegenwoordig is er zo veel te doen aan jezelf op het gebied van cosmetische chirurgie. Veel populaire TV-sterren ondergaan allemaal verschillende behandelingen om er jonger uit te zien en ‘mooi’ te blijven. Botox is een stof dat vaak wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan. Botox zorgt er voor dat spiertjes ontspannen en zo de rimpels niet ontstaan voor een bepaalde tijd. Botox is wel een behandeling dat meerdere keren moet worden ondergaan om het resultaat te behouden, want het middeltje werkt maar voor een bepaalde tijd.

Botox wordt gemaakt van gezuiverde eiwitten en wordt met een injectienaald ingebracht in de huid. Kleine hoeveelheden worden er ingebracht in de huid op de plekken waar de spieren moeten ontspannen. Door ontspanning van de spieren gaat het de rimpelvorming tegen en zal je gezicht geen rimpels meer hebben. Door samentrekking van spiertjes in je gezicht krijg je rimpels, maar ook het ouder worden heeft een grote invloed doordat je die spieren vaak gebruikt hebt. Volgens onderzoekers zorgt roken ook voor rimpels, dus het ene persoon zal meer rimpels hebben dan de andere. Wat veel mensen vaak lelijk vinden is hun fronsrimpel. Ze laten dan de fronsrimpel verwijderen. Deze rimpel net boven de wenkbrauwen is een erg grote rimpel, wat ervoor kan zorgen dat je zal nadenken om dit te laten aanpassen.

Botox Rotterdam is een cosmetische chirurgie kliniek die erg goed is in het bestrijden van rimpels en heel veel andere behandelingen. Door middel van botox worden rimpels tijdelijk ontspannen gemaakt en worden rimpels niet zichtbaar. Na drie maanden is dit effect weg en zal je voor het behouden van het gewenste resultaat nog een behandeling moeten ondergaan. Deze cosmetische chirurgie is gespecialiseerd in bestrijding van rimpels en heeft een erg goede service te bieden waarbij je goed resultaat kunt verwachten en persoonlijke aandacht. Een echte aanrader voor degene die erover twijfelen om een behandeling te nemen!

http://injectableklinieken.nl/