Mijnwereldverhaal
Image default
Beauty en verzorging

Zadelkrukken van topkwaliteit bij Tabouret Benelux!

Tabouret Benelux voor al uw verrijdbare krukken!

Tabouret Benelux is het adres voor betaalbare krukken op wielen van topkwaliteit.  Het is echt niet meer nodig om honderden euro’s uit te geven aan een kwalitatief goede zadelkruk, zadelstoel of tabouret. Tabouret Benelux heeft haar assortiment met uiterste zorg samengesteld en verkoopt alleen verrijdbare krukken die gegarandeerd jarenlang mee gaan. Bent u op zoek naar een zadelkruk, zadelstoel of tabouret koop hem dan nu voordelig online bij Tabouret Benelux!

Ergonomische zadelkruk (zadelstoel)

Hoe komt het dat een zadelkruk steeds meer gebruikt wordt? Het zitten op een zadelkruk of zadelstoel zorgt voor een natuurlijke en gezonde werkhouding. Deze wijze van zitten voorkomt onnodige lichamelijke klachten aan rug, nek en benen. Dankzij de zadelkruk staan de bekken automatisch in de goede stand waardoor afknelling van de benen effectief wordt voorkomen. 

Door de automatisering van onze maatschappij zitten we steeds langer achter een beeldscherm. Dit heeft als gevolg dat er veel mensen langdurig en passief zitten. Naast het feit te lang zitten slecht is voor hard en bloedvaten kan verkramping onstaan. Met de kans op RSI (klachten aan nek, schouder, arm en rug). Een voorbeeld waarop deze verkramping kan ontstaan is tijdens het typen. De spieren van zowel je arm als nek staan gespannen waardoor er op den duur allerlei klachten kunnen komen.

Deze symptomen kunnen door het gebruik van een ergonomische zadelkruk worden verminderd of zelfs voorkomen. Dit houdt niet in dat je onbeperkt op een zadelkruk of zadelstoel achter je beeldscherm kan blijven werken. De kans op lichamelijke klachten worden verkleind maar het is nog steeds belangrijk om regelmatig even te pauzeren en iets anders te gaan doen zodat je spieren even kunnen ontspannen.

Deze ergonomische krukken op wielen zijn niet alleen geschikt als vervanging van de bureaustoel bij werkzaamheden achter een beeldscherm. Een zadelkruk wordt binnen de medische sector, agrarische sector en kappersbranche veelvuldig als zit-sta oplossing gebruikt. Binnen veel bedrijven is het gebruik van een zadelkruk of zadelstoel zelfs verplicht ter voorkoming van RSI. Hiernaast adviseren fysiotheraeuten mensen met beginnende rugklachten een zadelkruk te gebruiken.

Zadelkruk kopen

Een zadelkruk koop je bij voorkeur bij een specialist. Dit omdat het zeer belangrijk is dat u de juiste kruk op wielen aanschaft. Deze moet passen bij uw lichaamslengte en de werkzaamheden die u er mee verricht. Zo moet de zadelkruk de juiste zithoogte hebben om u in een perfecte houding te laten zitten tijdens uw activiteiten en is het van groot belang om zwekwieltjes te gebruiken die passen bij de ondergrond waarop u uw zadelkruk plaatst. Ten slotte moet de base voldoende breed zijn om een goede stabiliteit te waarborgen. Informeer dus voor aanschaf van een zadelkruk of zadelstoel eerst naar het voor u juiste model.

Tabouret Kruk

Naast onze ergonomische zadelkrukken en zadelstoelen hebben wij een ruim assortiment comfortabele tabourets. Deze zijn verkrijgbaar met en zonder rugleuning. De zittingen met een hoog zitcomfort zijn leverbaar in de standaard ronde uitvoering met vlakke bovenkant of met een gewelfde zitting voor extra grip. Ook hier is de juiste zithoogte essentieel. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

 

http://www.tabouretbenelux.com/