Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Kinderopvang Utrecht

Het Kevertje: kinderopvang in Utrecht

Bent u voor uw kind op zoek naar een kinderopvang in de omgeving van Utrecht? Kinderdagverblijf Het Kevertje is een kleinschalig kinderopvang gevestigd in het hart van Utrecht. Wij zijn flexibel en goed bereikbaar. Zo kunt u ook goed bij ons terecht wanneer u onregelmatige werktijden heft en het per week kan verschillen hoeveel uur opvang u nodig heeft. Kinderen worden bij ons opgesplitst in een babygroep (tot 2 jaar) en een peutergroep (2 tot 4 jaar oud). Deze staan onder begeleiding van 2 gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Meer weten over Het Kevertje? Kom gerust eens langs voor een kennismaking of neem vrijblijvend contact met ons op!

Kleinschalig en vertrouwd

De kleinschaligheid van kinderopvang Het Kevertje in Utrecht is een bewuste keuze. Door groepen klein te houden (de baby en peutergroepen bevatten beide maximaal 9 kinderen) kunnen we hen meer persoonlijke aandacht geven. Zo kunnen we zowel u als het kind veel beter. Beide groepen hebben hun eigen ruimte waar ze kunnen slapen en spelen. Wij hebben een vaste dagindeling, die wordt begeleid door deskundig en vast personeel.

Wij houden rekening met uw manier van opvoeden

Het Kevertje past zich graag aan u aan. Wij kunnen in overleg met u rekening houden met uw manier van opvoeden. De volledige opvang en verzorging die we aanbieden is op die manier een stuk vertrouwder voor uw kind.

Kom gerust eens kijken!

Bent u benieuwd naar ons kinderopvang in Utrecht? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek! Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 030 233 28 23.

https://www.hetkevertje.nl/