Mijnwereldverhaal
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar betaalbare binnenhuisdecoratie?

Een mooie foto op canvas vinden dat was de opdracht die ik meekreeg van mijn vriendin. Niet evident want ik had eigenlijk geen flauw idee waar ik zo een foto op canvas zou moeten zoeken. Omdat ik geen zin had om winkels af te schuimen besloot ik mijn zoektocht naar een foto op canvas op het internet te beginnen. Een heel verstandige keuze, want al snel had ik helemaal mijn ding gevonden op canvaswinkel.nl.

Een canvas kost in tegenstelling tot de meeste schilderijen helemaal geen fortuin. Meer nog een foto op canvas is uiterst betaalbaar bij canvaswinkel.nl. Je hoeft je dus helemaal niet in te houden en kan zelfs meerdere exemplaren tegelijk bestellen. Dat is exact wat ik zelf gedaan heb.

De grootste keuze bij canvaswinkel.nl

Bij canvaswinkel.nl is het aanbod aan foto’s werkelijk enorm. Meer nog: kiezen was helemaal niet zo evident. Gelukkig weet ik na al die jaren wel wat de smaak van mijn vriendin is. Naast het kiezen van je foto kan je ook nog tussen verschillende materialen kiezen. Zo kan je ook voor plexi of dibond opteren. Daar had mijn vriendin niet over gesproken dus ik besloot op veilig te spelen en voor een ‘gewone’ foto op canvas te opteren.

Simpel de afmetingen ingeven

Wat ik al helemaal niet had verwacht is dat je zelf je gewenste afmetingen van je canvas kan ingeven. Tot op de centimeter nauwkeurig zelfs. Ik had echt wel gedacht aan een vast formaat gebonden te zijn. Ik moest dus nog snel even gaan nameten, maar aangezien ik toch thuis achter mijn laptop zat was dat geen enkel probleem. Het maximale formaat dat je kan ingeven is overigens super groot. Geen idee wie zo een grote foto op canvas kan hangen, maar in ons appartement was dat alvast geen optie.

Piekfijne levering

De levering was er binnen de week en piekfijn in orde. Ze gaan blijkbaar heel voorzichtig met de canvassen om. In de verpakking zat de foto op canvas en de kleuren sprankelden. Dat viel me onmiddellijk op. De kleuren op de canvassen van canvaswinkel.nl zijn ontzettend helder en de beelden bijzonder scherp. Hoe ze het kunnen, geen flauw idee, maar het resultaat mag er in elk geval zijn. De stijl van een foto op canvas spreekt mij alvast meer aan dan die van een schilderij.

Super tevreden van de canvas

Toen mijn vriendin de foto op canvas te zien kreeg was ze alvast super tevreden. De foto was helemaal naar haar smaak en ze was net als ik in de wolken met de kwaliteit van de foto. Het feit dat er ook nog eens 80 jaar garantie op zit, stelde haar helemaal gerust. We genieten nu elke dag van een prachtige foto op canvas in de woonkamer en uiteindelijk heeft het me helemaal niet zoveel tijd gekost. Ook de kostprijs viel bovendien reuze mee. Bij canvaswinkel.nl mogen ze binnenkort de volgende bestelling van een foto op canvas verwachten. Ze wil er nu ook eentje voor in de slaapkamer en raad eens wie dat taakje mag uitvoeren?

Canvaswinkel is een iniatief van Tuinposter.nlhttps://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-canvas-standaardmaten/