Mijnwereldverhaal
Image default
Dienstverlening

rvs borstelen

rvs borstelen . written by: josee22 Roestvrij staaldraad borstels zeer warmte- en corrosiebestendig. Roestvrij staal wordt gebruikt in natte of corrosieve omgeving voor een aantal toepassingen niet na roestafzettingen verlaten. Type 302 roestvrij staal wordt gebruikt op onze borstels. Rechte en gekrulde vezels zijn beschikbaar.
Roestvrij stalen borstel Toepassingen

Ontroesten
Ontbramen
Edge blending
Voorbewerken voor hechting
Algemeen doel het schoonmaken

Aangepaste formaten & Stijlen
Borstels met roestvrij stalen borstels kunnen op maat worden gemaakt om uw specifieke behoeften te passen. Onze state of the art CNC machines maakt de meest uiteenlopende maten en stijlen mogelijk. Praat met ons over uw aanvraag en wij zullen samen met u aan de aangepaste penselen die u nodig hebt te maken.
Standard Brushes enrvs reinigen

Een grote verscheidenheid van standaard roestvrij stalen borstels zijn verkrijgbaar in onze catalogus.
Staalborstels gemaakt van roestvrij staaldraad zijn geschikt voor het werk op roestvrij staal en aluminium vervaardigde producten, en voor gebruik in direct contact met levensmiddelen toepassingen, in een hogere warmte situaties, en in omgevingen waar de borstel draad kan worden blootgesteld aan vocht of hoge luchtvochtigheid op een herhaalde basis. We beschikken over 304 roestvrij staaldraad tot een hogere analyse draad aan klanten werken aan beide 302 0r 304 roestvrij werkstukken bieden.

Roestvrij staaldraad is algemeen aanbevolen voor continue temperaturen tot 600 � C. Temperaturen boven dit niveau oproep voor een meer gespecialiseerde draad zoals Inconel (600).

Roestvrij staaldraad kan worden geleverd in de volgende soorten penselen: cilinder borstel, metalen achterkant strip borstel, vijzel borstel, wiel borstel, centerless borstel, koper-centrum met een kleine diameter wiel borstel, knoop-wiel borstel, cup borstel, knoop-cup brush , minigrinder borstel, eind borstel, spot-facer borstel, buis reinigen of gedraaid in staalborstel en stapleset borstel.

Staal
Borstels staal zijn ideaal voor beton finishing dat het gebruik van harde borstels nodig. Dit type borstel kan worden gebruikt niet alleen op staal en ijzer, maar ook op hout, beton en andere materialen. Een goede vuistregel als het gaat om staalborstels is dat, hoe zachter het materiaal in contact komt met de borstel, de kans dat de borstel zal snijden in. In sommige gevallen kan staalborstels gebruiken op natte toepassingen die corrosie en oppervlakken met een hogere temperaturen betrekken.

Roestvrij staal
Deze niet-magnetisch type borstel is geschikt voor producten gemaakt van roestvrij staal en aluminium vervaardigd, alsmede situaties borstel herhaalde blootstelling aan vocht vereist. Roestvast stalen borstels bandvormig kan ook worden gebruikt als een borstelafdichting op een apparaat. De borstelafdichting fungeert meestal als een schild tegen mist, hitte, stof en inbraak. Het kan ook gebruikt worden voor statische reductie gat detectie en toepassing van natte of droge coating los materiaal te verwijderen. Cilinder, strip, vijzel, en het wiel borstels zijn slechts enkele van de soorten borstels met haren van roestvrij staal.

https://vangeenen.nl/