Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Verkoop grond realiseren

Met een kadastraal kaart wordt de ligging van je stuk grond en de omgeving ervan duidelijk weergegeven. De gegevens van de kadastrale kaart zijn gebaseerd op informatie van de gemeenten en het Kadaster zelf. Een kadastrale kaart bevat veel informatie, waaronder een stukje geschiedenis van individuele grenslijnen. Verder kan je ook streetview-foto’s en een kaart van de omgeving ontvangen. Je kan via kadastralekaart.com niet alleen informatie ontvangen, maar je kan ook een stuk grond verkopen door middel van een advertentie. Met een paar klikken maak jij een perceel advertentie. Verkoop grond zonder hoge kosten verkopen, want de eerste vier weken zijn gratis.

Kadastrale gegevens opvragen bij het Kadaster online

Bij het online Kadaster kan je snel en eenvoudig kadastrale gegevens ophalen, maar je kan je perceel ook te koop aan bieden. Kadastralekaart.com is de ideale plek. Het is het perceelplatform van Nederland met precies de juiste doelgroep, namelijk meer dan 150.000 potentiële kopers. Jij kan als verkoper ook direct contact opnemen met geïnteresseerden en je hebt betaalt geen courtagekosten. Perceel advertentie

Een advertentie kan helpen bij de verkoop van je perceel. Je selecteert het juiste perceel en vult vervolgens een aantal velden in. De vraagprijs, een beschrijving en het type perceel dient ingevuld te worden. Je kan ook enkele foto’s toevoegen in de advertentie. Verder hoef je niets te doen, want kadastralekaart.com gaat aan het werk. Het doel is om te zorgen dat de advertentie zoveel mogelijk bekeken wordt, zodat bezoekers eventueel contact met je kunnen opnemen. Nadat je de advertentie hebt geplaatst wordt het stuk grond uitgelicht op de kaart. Zo kunnen bezoekers van kadastralekaart.com zien dat je perceel of object te koop is. De advertentie wordt niet alleen uitgelicht op de kaart, maar verschijnt ook op de overzichtspagina. Op deze pagina staan percelen die te koop staan. De specifieke doelgroep, een lage prijs en de hoge zichtbaarheid maakt het verkopen van je stuk grond erg eenvoudig en vooral betaalbaar.