Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Als verrassing voor iemand geven

Een super geschenkdoos bedrukken kan ontzettend leuk zijn om te doen. Je kan hiermee je cadeaus naar een nieuw level brengen. Je kan de geschenkdozen namelijk helemaal zelf personaliseren. Elke afbeelding die je wilt kan je er op zetten. Als je je beste vriendin bijvoorbeeld wilt verassen, kan je een geschenkdoos laten bedrukken met allemaal foto’s van haar hoofd. Als je lief wilt zijn kan je er voor kiezen om een lieve tekst op de doos te zetten waarmee je laat blijken hoe blij je bent dat zij jouw vriendin is. Grote kans dat ze dat verjaardagscadeau dan nooit meer vergeet.

Handig voor een bruiloft

Het is ook leuk om een geschenkdoos te laten bedrukken voor andere bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld je bruiloft. Je zou elke gast een doos kunnen geven met wat kleins er in wat symbool staat als herinnering voor je bruiloft. Je zou er voor kunnen kiezen om naar de winkel te gaan en simpele doosjes te kopen, maar je kan er ook voor kiezen om eens gek te doen en een mooi ontwerp te maken. Als je bruiloft namelijk in het teken staat van zachte kleuren als wit en groen, wil je natuurlijk niet doosjes kopen in felle kleuren. Bij ons kan je de kleur helemaal zelf bepalen.

Een wereld van verschil

Ten slotte is een geschenkdoos bedrukken enorm handig als je zelf niet zo creatief bent. Als je er om bekend staat dat je vrij saaie cadeaus geeft, dan kan dit het verschil maken. Wellicht is de inhoud dan niet mega origineel, maar je hebt dan al punten gescoord met de buitenkant. Als je het een beetje leuk bedenkt dan kan de doos bewaard worden en worden gebruikt als opslagdoos voor bijvoorbeeld brieven, make-up of wat anders. Je bent hierdoor ook nog eens goed bezig voor het milieu omdat je het recyclet. Ben je benieuwd naar de opties? Kijk dan op onze site. Daar helpen we je graag verder.